• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 otomatik ses kısılma problemi

beyazakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben windows 7 ultimate kullaniyorum 32 bit. teamspeak 3 girip ben veya herhangi birisi konusunca oyunun sesi kısılıyor otomatik yükseliyor düşüyor. yardım ederseniz sevinirim.

Sistem çekmecesindeki ses simgesine sağ tıkla ortadaki üç seçenekten birini seç (farketmez),
Açılan küçük pencerenin 4 tane sekmesi var en sağdaki Communications (İletişim Seçenekleri olabilir Türkçesi neyse en sağdaki işte) O sekmeye geç,
Ses kısımlasın istiyorsan en alttaki seçeneği seç, diğer seçenekler sesin ne kadar kısılacağını ayarlar. Tamamen kısmak için en alt!
Kolay gelsin :)

dedigini önceden de yapmıstım ama bi etkisi olmadı yine aynı sorun devam etmektedir kardeşim...
neden oluyor bu of of :(

Ses simgesine sağ tıklayın, Kayıt Aygıtları'nı seçin. Açılan pencerede hoparlöre çift tıklayın. Üstten üçüncü sekmeye gelin, açılan bölümde "Tüm Ses Efektlerini Devre Dışı Bırak" seçeneğini işaretleyin.

malesef.. buda olmadı yine aynı sorun başka birşey yapabilirmiyizz acaba ? çözüm?

Belkide Teamspeak 3'ün ayarlarını karıştırmak faydalı olur?

bildigin bi ayar varmı düzeltebilmek icin. cogu kişi w7 kullanıyor arkadslarımdan bende olan birşey tabi 3-5 kişide daha var.. benim tanıdıgım. ses kartım VIA HD AUDİO PECK .. driverinide bulamadım zahmet olmazsa bulup link atabilirmisin silip tekrar kursam düzelir belki

Teamspeak 3'ün ayarlarında (nerede tam bilemeyeceğim) Automatic Voice Gain Control (Türkçesi Otomatik Ses Kazanç Kontrolü) ayarı açık ise kapatabilir misin?

dediğin şeyi aradım bulamadım veya yoktu :( varsada ben göremedim kardeşim

Aynı sinir şeyi ben gmail üzerinden sesli görüntülü konuşma yaparken de oluyor. En son 1 veya 2 ay önce yaşamıştım ama bugün sinir olmuşum gibi nefret ettimşu win 7 de otomatik ses değişimlerinden.

hacı valla çözen vardır illa bu sorunu öyle inanıyorm bide yazsa buraya dua etcem ::)

BEYLER BENDE BU SORUNU ÇÖZEMEDİM FAKAT SAĞI SOLU KURCALAYARAK BULDUM YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK AMA ÇOK KOLAY ÖNCELİKLE TEAMSPEAK MENUSUNDEN SETTİNGS KISMINA GELİP PLUGİNSİ SEÇEREK VOLUME CONTROLDAKİ SEÇİMİ KALDIRIP İŞLEMİ ONAYLAMAMIZDIR. BUNU YAPTIKTAN SONRA KISILMA ORTADAN KALKACAKTIR...