_Tankçı_Baba_
Öğrenci
Selamlar.
Windows 7 format atıcam sitesinde serial istiyor başka bir bildiğiniz varmı orjinal iso el değmemiş ?
Windows 7 format atıcam sitesinde serial istiyor başka bir bildiğiniz varmı orjinal iso el değmemiş ?
Windows Office ISO Downloader indirip, Microsoft tan indireceksin. Benim "Windows 7 UEFI Destekliyor! İşte Kanıtı" adlı konumda Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit İngilizce linki vermiştim Microsoft tan.Selamlar.
Peki Windows 8.1 kullanılır mı şu anda 7 ile 8.1 arasında kaldımWindows Office ISO Downloader indirip, Microsoft tan indireceksin. Benim "Windows 7 UEFI Destekliyor! İşte Kanıtı" adlı konumda Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit İngilizce linki vermiştim Microsoft tan.
7'in desteği yok. 8.1'in var. 8.1 daha mantıklı olabilir. Ama, 7'nin kullanılmaz olduğunu anlamına gelmez. Seçim sizin yani.Peki Windows 8.1 kullanılır mı şu anda 7 ile 8.1 arasında kaldım
Çok teşekkürler (anakart desteği yok7'in desteği yok. 8.1'in var. 8.1 daha mantıklı olabilir. Ama, 7'nin kullanılmaz olduğunu anlamına gelmez. Seçim sizin yani.UEFI destekliyorsa anakart, UEFI kurulum yapmayı unutmayın.
PC marka/model nedir? Masaüstü iseanakart modeli nedir?Çok teşekkürler (anakart desteği yok)
Acer aspire 7750GPC marka/model nedir? Masaüstü iseanakart modeli nedir?
UEFI Class 1'e sahip UEFI BIOS var. Fakat UEFI olarak önyükleme (boot) yeteneğine sahip değil Class 1 UEFI BIOS'lar. Yani Legacy olarak kurmalısınız. Sandy Bridge benim PC gibi.Acer aspire 7750G
Bilgilendirmeniz için teşekkürlerUEFI Class 1'e sahip UEFI BIOS var. Fakat UEFI olarak boot etme yeteneğine sahip degil Calss 1 UEFI BIOS'lar.
XP de bile UEFI var?Windows 7'nin normalde orijinal el değmemiş iso'ların da uefi yok diye biliyorum elimde oynanmamış her sürümün iso'su var hiç birinde efi klasörü yok mesela Windows 8.1 iso'su var bende onun iso'sunu açınca efi klasörü var ama windows 7'de yok. Ayrıca şunu da ekliyim uefi modun da windows 7 kuramıyorum zaten oynanmış iso ile uefi kuruluyor anca.
Sendeki ISO larda neden yok bilemiyorum. Bence korsan ama. Windows Longhorn larda bile var.Windows 7'nin normalde orijinal el değmemiş iso'ların da uefi yok diye biliyorum elimde oynanmamış her sürümün iso'su var hiç birinde efi klasörü yok mesela Windows 8.1 iso'su var bende onun iso'sunu açınca efi klasörü var ama windows 7'de yok. Ayrıca şunu da ekliyim uefi modun da windows 7 kuramıyorum zaten oynanmış iso ile uefi kuruluyor anca.
32 bit Windows'lar da da var EFI klasörü ama içinde yazı tipleri ve BCD var o kadar.Mimarisi ne olacak? 32-bit mi yoksa 64-bit mi?
Link vereceğim ya o yüzden. Bir de İngilizce ISO'lar olur mu diye soracağım.32 bit Windows'lar da da var EFI klasörü ama içinde yazı tipleri var bir tek o kadar.
Olur.Link vereceğim ya o yüzden. Bir de İngilizce ISO'lar olur mu diye soracağım.
Windows Office ISO Downloader da var Microsoft linkleri 7'in. 32 ve 64 bit SP1. Ama Escrow sürüm.Bu sitedeki Türkçe Windows 7 ISO linklerinin tamamı kırılmış maalesef.![]()
Archive.org dan ver. Windows 7 Starter SP1 yaz. Çıkar.Bu sitedeki Türkçe Windows 7 ISO linklerinin tamamı kırılmış maalesef.![]()
32 bit ve var( View Contents e tıkla):Windows 7'nin normalde orijinal el değmemiş iso'ların da uefi yok diye biliyorum elimde oynanmamış her sürümün iso'su var hiç birinde efi klasörü yok mesela Windows 8.1 iso'su var bende onun iso'sunu açınca efi klasörü var ama windows 7'de yok. Ayrıca şunu da ekliyim uefi modun da windows 7 kuramıyorum zaten oynanmış iso ile uefi kuruluyor anca.
Normal Windows 7 kırık, Windows 7 (August 2018) ise Escrow dedin. Fakat arkadaşa Final sürümü lazım olabilir.Windows Office ISO Downloader da var Microsoft linkleri 7'in. 32 ve 64 bit SP1. Ama Escrow sürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Archive.org dan ver. Windows 7 Starter SP1 yaz. Çıkar.
Türklerin çoğu UEFI yok zannettiğinden hiç ellemiyorlar EFI klasörüne.Normal Windows 7 kırık, Windows 7 (August 2018) ise Escrow dedin. Fakat arkadaşa Final sürümü lazım olabilir.
3 Tane Türkçe ISO buldum, fakat orijinal mi onu bilmiyorum.
- Home Basic x86 RTM
- Home Premium x64 SP1
- Home Premium x86 SP1
Özelden bir atayım ISO'ları. Eğer orijinal ise yorum olarak yazarım.Türklerin çoğu UEFI yok zannettiğinden hiç ellemiyorlar EFI klasörüne.![]()
XP de bile UEFI var?
@Windows Server 7
Sendeki ISO larda neden yok bilemiyorum. Bence korsan ama. Windows Longhorn larda bile var.
O ISO larda neden yok bilmiyorumda. Orijinal Windows Vista SP1 ve üstü kutulu satın aldığında 64 bit olarak UEFI kurulum yapabiliyorsun. İçinde var çünkü. 2009 senesinde yabancı bir forumda Intel DP35DP anakarta orijinal DVD yi takıp UEFI GPT olarak kurduğunu yazmış bir kişi. Diğer kişilerde başka LGA775 anakartlarında kurmuşlar.Dostum microsoft'un resmi sitesinden indirdiğim iso'lar hepsi. Hatta techbench ve iso downloader ile de indirmiştim onlarda da yoktu uefi.
O ISO larda neden yok bilmiyorumda. Orijinal Windows Vista SP1 ve üstü kutulu satın aldığında 64 bit olarak UEFI kurulum yapabiliyorsun. İçinde var çünkü. 2009 senesinde yabancı bir forumda Intel DP35DP anakarta orijinal DVD yi takıp UEFI GPT olarak kurduğunu yazmış bir kişi. Diğer kişilerde başka LGA775 anakartlarında kurmuşlar.
Yazmışsınız ne kadar cevap yazmamışım özür dilerim bide format attım win 10 kafam driver kurmaya karışmışdıÖzelden bir atayım ISO'ları. Eğer orijinal ise yorum olarak yazarım.![]()
Super User diye bir YouTube kanalı bütün sürümlerin linklerini vermiş Ultimate SP1 Türkçe isoyu oradan indirdim.Bu sitedeki Türkçe Windows 7 ISO linklerinin tamamı kırılmış maalesef.![]()