Windows 7 mavi ekran hatası 1055

ertugrulkose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede olmuştu. Ramlerden biri sorunlu ve hardiskte bad sector hatası vardı sizinde hardiskinizde sıkıntı var büyük ihtimal

chnclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım, hepinize çok teşekkür ederim. Konu kilitlenmesin. Ben harddiskleri değiştirdiğimde buraya yazarım hata devam ediyor mu diye. En azından başına gelenler hemen çözebilir.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garantisi varsa hiç yorma kendini 1.5 yaşında cihaz
-------------------------------
Bad sector yazılımsal olarak varsa düzeltilir. fiziksel eğer garddisk degismeli

Reaksiyon puanı
16,128
baştan gasper alarak büyük hata yapmışsın sonra onunla oyun oynama hatası yapmışsın ge60 altı notebooklar ile sağlıklı ve konforlu oyun olmaz gasper zaten ısınma sorunu olan marka oyunla tost makinası ile yarışır oluyor hdd'yi değiştirsen de oyun oynamaya devam ettikçe o hdd'de aynı olur bununla kullan onu yeni hdd'yi korur belki.
txacnbamax.jpg
txacnbamax_6.jpg
txacnbamax_4.jpg
txacnbamax_2.jpg

http://www.teknobiyotik.com/aksesua...20cm-mavi-led-fanli-notebook-sogutucu-16.html

chnclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantisi varsa hiç yorma kendini 1.5 yaşında cihaz
-------------------------------
Bad sector yazılımsal olarak varsa düzeltilir. fiziksel eğer garddisk degismeli
Garanti var ama etiketi vardı arkasında çıkmaması lazımdı çıktı sürte sürte. Geçende ramleri çıkartıp taktım. Yani arkasını açtım, başka bir şeye dokunmadım sadece bir kere yaptım ama garantisi iptal olmuştur.
Badsector ler yazılımsal ise onarmayı deneyeceğim. Fiziksel bir zarardan dolayı ise onu gizleme yöntemi varmış, onu deneyeceğim. Hiçbiri olmazsa mecburen değiştirecem bende.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Soğutucu almalıyım haklısın ConfickerBelasi.

Reaksiyon puanı
16,128
Garanti var ama etiketi vardı arkasında çıkmaması lazımdı çıktı sürte sürte. Geçende ramleri çıkartıp taktım. Yani arkasını açtım, başka bir şeye dokunmadım sadece bir kere yaptım ama garantisi iptal olmuştur.
Badsector ler yazılımsal ise onarmayı deneyeceğim. Fiziksel bir zarardan dolayı ise onu gizleme yöntemi varmış, onu deneyeceğim. Hiçbiri olmazsa mecburen değiştirecem bende.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Soğutucu almalıyım haklısın ConfickerBelasi.

etiketi kendi çıktı de garantisi var ayrıca hdd garanti ile değişmeli msi hiç soru sormadan değiştiriyor.

chnclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
etiketi kendi çıktı de garantisi var ayrıca hdd garanti ile değişmeli msi hiç soru sormadan değiştiriyor.
Yarın bir servise gidip bahsedecem. Bakalım değiştirecekler mi ? Ve sorunu da anlatacam. Buraya yazarım yine. Sağolun

Reaksiyon puanı
16,128
ısrar et ben bunu para ile aldım gazoz kapağı ile almadım de gerçi bu sözü 50 yaşındaki insanlar kullanıyordu...

chnclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grantiye almadılar malesef. Harddisk alacam ama öğrenciyim şu an ona bile para ayıramam. Aldığım da sonuçları buraya yazarım geç bile olsa.

Reaksiyon puanı
16,128
o zaman markanın facebook'na yaz garantili notebookumun hdd'sini garanti dışı saydılar sakın almayın yaz ingilizcede yaz.