Windows 7 Mavi Ekran Hata Kodu:iastorA.sys

Emir8359

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhaba,
Sizden bugün başıma gelen mavi ekran hatası konusunda yardım isteyeceğim.
Yeni Exper marka bir laptop aldım.Birkaç hafta geçti.Dün csgo indirdim.Bugün de girdim oynadım bilgisayarı kapadım sonra tekrar açtığımda mavi ekran hatası veriyor ve bilgisayar açılmıyor(Bir menü açılıyor).
Başlatma onarımı seçeneğini falan her şeyi denedim açılmadı yine.Yardımcı olabilir misiniz? Hata Kodu:iastorA.sys

Reaksiyon puanı
602
SYS dosya hataları tipik olarak bozuk donanım ya da bozuk aygıt sürücüsü dosyalarından kaynaklanır. IaStorA.sys dosyasının Reset Windows Password ve Windows işlevlerinin işlevselliğindeki önemi nedeniyle, bu dosyanın zarar görmesi ya da bozulması "mavi ekran" (BSOD) formundaki kritik sistem hatalarını üretebilir.
Çözümlerine bakmak için şu site sayfasına girin;
IaStorA.sys Mavi Ekran Hataları (BSOD) nasıl düzeltilir

Emir8359

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef masaüstüne gelemediğim için bu çözüm yollarını kullanamıyorum

Emir8359

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi aklıma geldi csgo indirirken steam "directx for windows" adında bir dosya indirmişti.Acaba bunun sebebi o olabilir mi?
Belki bilgisayarım o directx sürümüne uyumlu değildir.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Herkese Merhaba,
Sizden bugün başıma gelen mavi ekran hatası konusunda yardım isteyeceğim.
Yeni Exper marka bir laptop aldım.Birkaç hafta geçti.Dün csgo indirdim.Bugün de girdim oynadım bilgisayarı kapadım sonra tekrar açtığımda mavi ekran hatası veriyor ve bilgisayar açılmıyor(Bir menü açılıyor).
Başlatma onarımı seçeneğini falan her şeyi denedim açılmadı yine.Yardımcı olabilir misiniz? Hata Kodu:iastorA.sys
Merhaba,
Bilgisayarınızdaki tüm sürücüleri güncelleyin. CMD'yi yönetici çalıştırıpsfc /scannow kodunu yazın ve enter deyin. Bir de HDD Tune ve Memtest ile bilgisayarınızı taratın, bir sorun var mı kontrol edin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım. Aksi takdirde mesajlarınız silinecektir.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
SS aldım mesajımı, buna diğer forumlara yayınlayacağım. SDN Forumun rezalet olayından haberdar olmalarını isterim.
Dostum sakin ol. Senin konuyu açan kişiye yardımcı olmaya çalıştığını biliyorum. Konunun daha fazla uzamaması en güzeli olacaktır. :)

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
efsane hatırlıyordur ama o küçük "pattekno forum" kelimesi yüzünden Mod adayı olamadım işte bu 10 gün öncesi gönderilmiş bir kelime. Windows bölümünde Mod adayı olacağım dedim hala kabul edilmedi işte SDN Forumun rezalet şeyi.
Mod olamamanın sebebini sen de biliyorsun. O bölümde moderatörler vardı. Ben bunu sana kaç defa söyledim. Diğer arkadaşlar söyledi dinlemedin. Ben seni bir konuşmada ve bir konuda düzgünce bilgilendirmiştim. Ama sen yine bildiğini okumaya devam ettin. Diğer forumlarda paylaşırsan bu konunun linkini ver ve lütfen yalan söyleme diğer kişilere.

Reaksiyon puanı
602
Mod olamamanın sebebini sen de biliyorsun. O bölümde moderatörler vardı. Ben bunu sana kaç defa söyledim. Diğer arkadaşlar söyledi dinlemedin. Ben seni bir konuşmada ve bir konuda düzgünce bilgilendirmiştim. Ama sen yine bildiğini okumaya devam ettin. Diğer forumlarda paylaşırsan bu konunun linkini ver ve lütfen yalan söyleme diğer kişilere.
Tek bu mesajı değil bütün mesajımı SS aldım. Tek bu mesaja mı bakmayı düşünüyorsun? Kendi önceki mesajları düzeltmeyi öğrenmelisin.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Tek bu mesajı değil bütün mesajımı SS aldım. Tek bu mesaja mı bakmayı düşünüyorsun? Kendi önceki mesajları düzeltmeyi öğrenmelisin.
Tek bu mesaj yazan kim? Sana konunun linkini ver diyorum. Artık daha fazla uzatma burada asıl amaç konuyu açan üyeye yardımcı olmak.