Windows 7 Linux'u Bitirir mi?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
beyler kaçın haps geldi. dikkat edin enfeksiyon kapmayın.

windowsun linuxde olmayan yeteneklerini sayarmısın ?
Ben alıyım.Yani linux içinVirüsleri unutun.

Sisteminiz kararsız mı?

Linux bilgisayarınızı korur.

İşletim sisteminize 300$ ödemeyin.

Özgürlük için!

Sistemi kurduktan sonra neden daha fazla araç kurasınız ki?

Sürücüleri unutun.

Yazılımınızı tek tıkla güncelleyin.

Neden bedavaya yazılım alabiliyorken yasadışı kopyalayalım?

Yeni bir yazılım mı gerekli? Her yeri aramanıza gerek yok. Linux onu ayağınıza getirir

Masaüstlerinde yeni çağa atlayın.

Dijital hayatınızda parçalanmalar mı var?

Masaüstünüzün nasıl olması gerektiğini siz seçin.

Windows'unuz neden gün geçtikçe yavaşlar?

Çevre için de bir şeyler yapın.

Yazılımda kapalı kapılara hayır!

Bedava ve sınırsız desteğin keyfini çıkarın.

MSN, AIM, ICQ, IRC veya Jabber'a tek bir yazılımla bağlanın.

Çok fazla mı pencere var? Çoklu masaüstü kullanın.

Hataların düzelmesi için yıllarca beklemeyin, bildirin ve takip edin.

Bilgisayarınızı sürekli baştan başlatmaktan sıkıldınız mı?

Eski bilgisayarınız ikinci baharını yaşasın.

Yüzlerce oyunu ücretsiz oynayın.

Kendi ülkenize ve diğer ülkelere yardım edin.

Mükemmel bir müzik çalıcınız olsun.

Havadan sudan haberiniz olsun.
Ve buda windows:
[URL="http://www.whylinuxisbetter.net/stick_to_windows/software"] Olmazsa olmaz bir yazılım sadece o platformda çalışıyor

İflah olmaz bir oyuncusunuz

Kitap/gazete basım sektöründe çalışıyorsunuz

Donanımınız desteklenmiyor

[/URL]

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
linux mu hayır bitremez kendimce bir benzetme yapayım windows'u bmw yada mercedes gibi linux'u da uçan teneke şahin gibi görüyorum neden şahine hertür aksesuar yakışıyor görünüm güzelleşiyor ama neyaparsan yap yinede uçan teneke olarak kalıyor bence linux böyle birşey ve windows'u bitirmesi imkansız,şöylede bakabiliriz windows'u bitirebilmesi için önce iş dünyasını bankaları büyük kurumsal şirketleri ele geçirmesi lazım ben türkiyede linux kullanan mahalle bakkalı bile görmedim.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
linux mu hayır bitremez kendimce bir benzetme yapayım windows'u bmw yada mercedes gibi linux'u da uçan teneke şahin gibi görüyorum neden şahine hertür aksesuar yakışıyor görünüm güzelleşiyor ama neyaparsan yap yinede uçan teneke olarak kalıyor bence linux böyle birşey ve windows'u bitirmesi imkansız,şöylede bakabiliriz windows'u bitirebilmesi için önce iş dünyasını bankaları büyük kurumsal şirketleri ele geçirmesi lazım ben türkiyede linux kullanan mahalle bakkalı bile görmedim.

Arkadaş konuyu nerenle okuyorsun. Konu windows 7 nin Linux u bitirmesi üzerine Linuxun windowsu değil..

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
@finix bu konuyu buraya taşıdığın için teşekkür ederim ( why linux is better ) .

iyide olmuş . ama benim sorum haps a idi. windows kadar yetenekli olsun demiş linux. windowsun linuxte olmayan yetenekleri nelerdir haps arkadaşım.

erbaali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows bitirse bitirse
Linuxun ilerlemesi karşısında yola yola saçını bitirir

WebSeco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masaüstünde bilemem Microsoft çok iyi pazarlama yapıyor fakat Sunucu sistemlerinde kesinlikle Linuxu bitiremez.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Linuxun en iyi yönü sunuculuktur.Desktop sürümünde bile sunuculuk yapmayı başardım.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Boş tartışmalar bunlar! Kimsenin kimseyi bitireceği yok! Linux daha çok küçük ama şu da var ki Linux kullanan biri o kadar para vermez Windows 7'ye...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Zaten bitiremez hangi linux kulanıcı 500$ öder?

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Linux iyi hoşta bir program kurucan ekran sürücüsü kurucan internette kod aramaktan soğuk terler döküyon ms-dos gibi.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
.deb ve .rpm diye bir şey yok çünkü

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Linux iflas etmez ms eder seven ile kde4 kullananlar bir şey fark ettiniz mi? amma çok benziyor...

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Linux iyi hoşta bir program kurucan ekran sürücüsü kurucan internette kod aramaktan soğuk terler döküyon ms-dos gibi.
ne alaka 2004 yılında bile o hikaye bitmişti... konsole ile bir şey yapmak tamamen kullanıcının keyfine kalmış bir şey ister depodan ister konsole ile komut kullanarak istediğin programı kurabilirsin...:thumbup:

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
şahsen ben 64bit xp kullanıcısıyım vistaya geçmeyi zaten hiç düşünmemiştim ama W7 ye geçmeyi düşünüyordum daha sonra 64bit w7 için en az 2gb ve önerilen 3gb ram istediğini duyunca ayrıca harddiskde 20-25gb yer kapladığını bu yüzden hdd almam gerektiğini ayrıca ekran kartım onboard olduğu için ekran kartı almam gerektiğini ayrıca w7 fiyatınının alacağım ekran kartından daha pahalı olduğunu da öğrenince w7 yi alıp yüklemekten vazgeçtim şu an kubuntu'yu deniyorum 64 bit.

benden ne para istiyor ne harddisk ne ekran kartı ne da ram bu durumda benim gibi düşünen insanlar olabilir ve malum türkiye şartlarında linux kullanıcısı sayısı azalacağına bence çoğalabilir, pardusun 64 bit versiyonu olsaydı ona geçecektim ama artık kubuntu kullanıcısı sayılabilirim.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
şahsen ben 64bit xp kullanıcısıyım vistaya geçmeyi zaten hiç düşünmemiştim ama W7 ye geçmeyi düşünüyordum daha sonra 64bit w7 için en az 2gb ve önerilen 3gb ram istediğini duyunca ayrıca harddiskde 20-25gb yer kapladığını bu yüzden hdd almam gerektiğini ayrıca ekran kartım onboard olduğu için ekran kartı almam gerektiğini ayrıca w7 fiyatınının alacağım ekran kartından daha pahalı olduğunu da öğrenince w7 yi alıp yüklemekten vazgeçtim şu an kubuntu'yu deniyorum 64 bit.

benden ne para istiyor ne harddisk ne ekran kartı ne da ram bu durumda benim gibi düşünen insanlar olabilir ve malum türkiye şartlarında linux kullanıcısı sayısı azalacağına bence çoğalabilir, pardusun 64 bit versiyonu olsaydı ona geçecektim ama artık kubuntu kullanıcısı sayılabilirim.

çoğalıyor zaten son 2 aydır en az 20 -25 kişiyi linux a kavuşturdum :) bu şekilde yayılsa yakında windows kullanan kalmaz emin ol.

elmor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda gördüğüm en saçma soru.. Windows 7 Linux'u Bitirir mi? Bir kere her iki işletim sistemi de ayrı kulvarların sistemleridir, yani amaçları farklı... Örneğin Windows 7'yi bir sunucu olarak düşünebilirmisiniz ? Yada Crysis oynamak için Linux kurarmısınız ? Elbette cevabınız hayır.. "Linux'ta elbet oyunda oynanır ama Linux oyuncak değildir" demiş birisi (ne kadar da güzel laf etmiş), Linux ve türevi sistemlerin kullanım amacı farklı, Windows sistemlerin amacı farklıdır. Bence çok talihsiz bir konu olmuş...

(İlk açıldığında 600 MB Ram yiyen, üstüne üstlük LAMP kurulduktan sonra servis verebilecek bir Windows 7 server düşünmek bile istemiyorum)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Varmı urban terronden iyisi ?