arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Öncelikle hepinize iyi akşamlar.Şimdi kuzenlerimin bir bilgisayarı var hiç anlamazlar işletim sisteminden formattan falan gerçi bende anlamam.
Ama şöyle bir sorun var xp kullanıyorlar ama xp açılmıyordu her seferinde bilgisayarcı 30 lira alıyormuş (yazıklar olsun o kadar para alana ).Bende dayanamadım sonunda dedim ben yaparım vermeyin dedim para ki ama bende yapamadım.
Sorun şu şimdi torrentten windows 7 ultimate dosyasını çektim iso olarak dvdye yazdırdım sonra gittim pcyi açıp biosdan boot seçeneğini cd-dvdye ayarlayıp dvdyi taktım ve sonunda kurulum falan bitti çalıştırdım işletim sistemini sonra dedim ki dvdyi çıkartıp biostanda fabrika ayarlarına alıp bilgisayarı yeniden başlatayım dedim ama bilgisayarı yeniden başlattığımda entry key detected dedi ve kaldı bende biosa girdim boot bölümünden floopy driver gibi birşey vardı galiba onu seçtim devam dedim ama oda görseniz kaç dakikadır dosyalarla uğraşıyor öyle oluncada bıraktım yarın gelip yeniden kurmayı denerim dedim.Sizce sorun ne olabilir abilerim arkadaşlarım
yardımcı olabilirmisiniz?Yazıyıda uzun tuttum kusura bakmayın.