Windows 7 Kurulumu Hakkında

nordpace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar Windows 7 home premium kurmak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var öncelikle bilgisayarımda cd sürücüsü olmadığı için recoverey kısmının yedeğini nasıl alabilirim arkadaşım ancak cd ye çekip alabilirsin dedi varmı bir çözümü arkadaşlar şimdi bir cd kayıt için para vermek istemiyorum işin açıkcası cd çekmeyle işim olmadığı için şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
herhangi bir USB ile veya sanal sürücü yardımıyla kurablirsin

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
hocam eline 4gb flash bellek al :) ve birde dosya sıkıştırma programlarında herhangi biri ve 7-zip programını tavsiye ederim şimdi yapacağımız işlem için :) flash belleği fat32 formatında biçimlendir ve 7-zip programı ile win7 iso dosyasından falsh belleğe dosyaları aktar..(ipucu : flash belleği çıkartıp taktığında flash belleğinin simgesi yerine win7 setup dosyası simgesi gözüküyorsa doğru yapmışsın demektir :) ) sonra biosdan flash belleği ayarlayarak yükleyebilirsin :) ben iki aradaşa bu yöntemle yükledim :)

nordpace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu iş beni aşar :) şunu anlamadım benim bilgisayarımdaki recorevery kısmını cd ye çekmeden nasıl yedeklerim cd sürücüm yok gidipte cd kayıt cihazına da para vermek istemiyorum bir yedek almak için çünkü bilgisayarın içinde xp kurulu geldi onu da windows 7 kuracam diye uçurmak istemiyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir.