Windows 7 kurmak

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar hepinize iyi pazarlar
şimdi ben 5-6 yıldır xp kullanıyorum. orjinal almıştım. ancak bildiğiniz üzere 7 çok tutuldu ve artık oyunlar xp de çalışmıyor. bende 7 kurmak istiyorum ama elimde cd vs yok. internetten indirip nasıl kurabilirim ? zamunda üyeliğim var eğer orada varsa :)
ayrıca sistemim ,
intel core 2 duo CPU E6550 @2.33 ghz
2 gb ram
1 gb ekran kartı (radeon hd 2600 pro)
xp 32 bit kullanıyorum. windows 7 kaç bit kurmalıyım ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Usb bellek ile de kurabilirsin yani cd ye gerek yok. Sen gene 32bit (x86) sürümünü kur. Zamunda'da bulabilirsin, indirdikten sonra iso dosyasını usb belleğinin içine aç ve bilgisayarın başlangıcını usb bellek ile yap.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
iso dosyasının içindeki ei.cfg dosyasını sil. böylece kurulum sırasında tüm sürümleri görmüş olursun. home premium yada home basic kurmanı öneririm.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sağolasınız arkadaşlar 7 nin tam olarak boyutu nedir ? ona göre indireyim yanlış indirmeyeyim. ayrıca dvd ye felan yazdırılıyor diye duymuştum dvd ile yapılırmı ?

bunu da zamunda da aradım windows 7 diye en çok indirilenleri sıraladım.

adszpvq.png

maniaqq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen windows 7 ye geçmekte geç bile kalmışsın :) İnternette bir çok sitede var zaten windows 7 herhangi bir siteden indirebilirsin. Sana tavsiyem windows 7 ultimate x86 kurman olur hiç bir sorun yaşamazsın kurulum biter bitmez ilk olarak güncelleştirmeleri al driverlerin hepsini otomatik yükleyecektir. Güncelleştirmeden sonra ilk antivirüs programını hallet (tavsiyem nod32) sonrada orjinalleştirmeyi hallet ;) :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Sen windows 7 ye geçmekte geç bile kalmışsın :) İnternette bir çok sitede var zaten windows 7 herhangi bir siteden indirebilirsin. Sana tavsiyem windows 7 ultimate x86 kurman olur hiç bir sorun yaşamazsın kurulum biter bitmez ilk olarak güncelleştirmeleri al driverlerin hepsini otomatik yükleyecektir. Güncelleştirmeden sonra ilk antivirüs programını hallet (tavsiyem nod32) sonrada orjinalleştirmeyi hallet ;) :) (alttan 4. veya 5.yi indirebilirsin)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
4. yü indiriyorum şuan da ama dvd ye yazdırıp boot etme felan gerekiyormuş galiba ben onu pek anlamıyorum daha önce format felan atmadım yani :) onu nasıl yapabilirim ?
ayrıca birde bittikten sonra ekran kartı ses kartını felan kuruyormuşuz yeniden doğrumu ?

maniaqq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4. yü indiriyorum şuan da ama dvd ye yazdırıp boot etme felan gerekiyormuş galiba ben onu pek anlamıyorum daha önce format felan atmadım yani :) onu nasıl yapabilirim ?
ayrıca birde bittikten sonra ekran kartı ses kartını felan kuruyormuşuz yeniden doğrumu ?
Dvd ye atman gerekiyor Ultraiso programını indir onunla dvdye yazabilirsin boot ayarlamaya mecbursun biosdan anlamıyorsan F9 - F10 - F11 - F12 gibi tuşlara bas (Her anakartta farklı) orda boot seçme ekranı çıkacaktır karşına ordan Optik sürücüyü seçersin ve enterla başlatırsın. :) önce bunları yap bi başlat formatı bittikten sonra başka sorunları çözeriz :yes: