Windows 7 kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sQl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ßen dün son gün olduğu için windows 7 yi indirip cd ye çektim ama hiç yüklemediğim için bir sorum olacak... D sürücüsünde kayıtlarım var.. Bunlar siliniyormu kurarken bide türkçeye nasıl çevirecez kurdukdan sonra...

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaf ben hiç kurmadım peki nasıl türkçeleşek 7100yazıyor benim dün indirdiğim linkte...

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hangi sürümmü indirdin ?ne son günü? 7600 indireydin ya bu sitede var.

eger d sürücüsünde oyunların programların varsa büyük ehtimal çalışmaz...
ama bende çalışıyor çünkü setup.bat şeklinde ve kayıt defteri yedekleri var.vista dan win 7 ye geçtim tüm oyunları çalışıyor.sendede böyleyse çalışır...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Abi bilmiyosan bulaşma bence. Bi bilenden öğren. Videoları var onları izle.

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yaf ben hiç kurmadım peki nasıl türkçeleşek 7100yazıyor benim dün indirdiğim linkte...

niye 7100 indirdin 7600 indirseydin ,bildigim kadarıyla 7100 windows updateyle güncelleme geliyor.ama onun süresi bitmedi mi yavv:blink:

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 7100 indirdim sanırım dün sitede bi haber vardı bugün indirme linki kaldırılıyor diye o yüzden indirdim 7600 daha mı iyi oluyor :D nasıl türkçe olur peki??

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar saat indirdim bakalım ne olacak girdik bu işe artık pc yi kapatıp kuruyorum.. inşallah bi şey olmaz...

uykucu1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar saat indirdim bakalım ne olacak girdik bu işe artık pc yi kapatıp kuruyorum.. inşallah bi şey olmaz...
Kurulum gayet basit. windowsa program kuruyormuş gibi hissedeceksiniz kendinizi. kurulum bittikten sonra güncelleştirmeleri yükleyin. ardıandan isteğe bağlı güncelleştirmeler gelcek. bu güncelleştirmelerin 32 tanesi dil paketi. türkçe dil paketini seçip güncelleştirin. ardından denetim masasından türkçe dilini etkinleitirin. bu kadar. kolay gelsin.

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet sonunda kurdum windows 7 yi Çok güzel olmuş yüklemesi kolay herşeyi otomatik tanıyor xpyle arasında açılış zamanlarında pek fark yok kapanışda win7 hızlı performans bakımında kullanmı sade ve güzel herkese tavsiye ediyorum

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resmi ekran kartı driver ını kurarsan çok hızlı açılır

mahsunbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
update bölümünden türkçe dili seçersen yapabilirsin ama keşke 7600 entegre indirseydin.
OEM entegre 32 bit türkçe varmış piyasada millet neler çıkarıyor.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
gercekten wın 7 kurmak bılgısayarı formatlamak artık saatlerce zaman almıyor bır saatten bıle daha az wın 7 kurmak

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
1 gb ve üstü ram için herzaman win 7 tavsiye edilir. Ama daha düşük sistemler için xp hala daha stabil. Yok ram kullanımı yok bilmem ne gereksiz tartışmalar.