Windows 7 kurdum.msn sesim gitmiyor.lütfen acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
slm arkadaşlar dediğim gibi vista 32 bit vardı.2 hafta önce win7 32 bit kurdum ama ingilizce.sonra msn i kurdum fakat görüntülü konuşmada benim ses gitmiyor.ses yöneticisini falan karıştırdım ama olmadı.daha format atmayı bile tam bilmiyorum 7 yi de başkasına kurdurdum.bun da driver falan bulmak gerekmiyormuş ama ses driverın da sorun olabilir mi.realtek programını mı indirmek gerek yoksa.bu 7 ingilizce olduğu için fazla anlamıyorum.yardım lütfen

uhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
slm arkadaşlar dediğim gibi vista 32 bit vardı.2 hafta önce win7 32 bit kurdum ama ingilizce.sonra msn i kurdum fakat görüntülü konuşmada benim ses gitmiyor.ses yöneticisini falan karıştırdım ama olmadı.daha format atmayı bile tam bilmiyorum 7 yi de başkasına kurdurdum.bun da driver falan bulmak gerekmiyormuş ama ses driverın da sorun olabilir mi.realtek programını mı indirmek gerek yoksa.bu 7 ingilizce olduğu için fazla anlamıyorum.yardım lütfen

Windows7 baktığımız zaman bütün driverları buluyor ama bazen bulduğu driverlar çalışmayabilir.Bunun için cihazınızın internetten güncel driverini indirip kurabilirsiniz.Eğer önceki bahsettiğiniz gibi işletim sistemi vista ise elinizde driverları var ise vista driverlarınıda windows7 kursanız çalışacaktır.Eğer hangi marka hangi seri no olduğunu bilmiyor iseniz aşağıdaki program tam size göre yardımcı olucaktır.Aşağıdaki programdan driverinizi öğrendikten sonra google amcadan aratıyorsunuz.

EVEREST Ultimate Edition
indir
Tanıtım:
EVEREST Ultimate Edition bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal yapılanması hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgi alabileceğiniz yazılım size bu bilgileri rapor halinde de sunabilmektedir. Almış olduğunuz raporu html biçiminde görüntüleyip kaydedebilir, çıktısını alabilir ve bir e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Donanımsal olarak işlemci, anakart, ekran kartı, bellek, depolama birimleri, sürücüler, ses kartı monitör, klavye, fare ve diğer aygıtlar hakkında oldukça ayrıntılı ve sisteminizi daha iyi yapılandırıp kullanabilmenizi sağlayacak olan bilgiler verebilmektedir.

Yazılımsal olarak işletim sistemi, sistem üzerinde çalışan uygulamalar, sistem sürücüleri, servis ve hizmetler, ses ve görüntü kodekleri, ağ bağlantıları, sistemde yüklü yazılımlar, başlangıç uygulamaları ve yazılımsal anlamda aklınıza gelebilecek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Güvenlik bilgilerine ayrı yer veren yazılım windows güvenlik güncelleştirmeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermekte, kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımlarını göstermektedir.

Karşılaştırmalı test yapma imkanı sunan yazılımla özellikle bellek ve işlemciniz için testler yapabilir, diğer bellek ve işlemciler arasındaki yerlerini görebilirsiniz.