Windows 7 kurarken harddisk görünmüyor

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba. Arkadaşlar ben geçenlerde bilgisayara xp kurdum ama memnun kalmayıp windows 7 kurmaya karar verdim. Ama malesef kuramadım. Çünkü harddisk görmüyor internetten biraz araştırdım ama bi sonuç alamadım ne yazık ki. forumdan yardım bekliyorum anakart modelimi sata driver için gerekleyse asrock 775twins hd

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nasıl yani xp kurduğun harddisk 7 de gözükmüyor mu ? eğer böyleyse ve bilgisayarında önemli bir dosya yoksa cmd ye gir diskpart yaz diskpart komutcusundan clear yap harddisk üzerindeki tablolar vs. herşey silinir sonra kurarsın haa bunu yapıpta yine sonuç alamazsan bana kızma yeni yorumları bekle

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl yani xp kurduğun harddisk 7 de gözükmüyor mu ? eğer böyleyse ve bilgisayarında önemli bir dosya yoksa cmd ye gir diskpart yaz diskpart komutcusundan clear yap harddisk üzerindeki tablolar vs. herşey silinir sonra kurarsın haa bunu yapıpta yine sonuç alamazsan bana kızma yeni yorumları bekle
dediğinizi yaptım diskpart yazdım ve clear sonra bi komut daha çıktı çok seçenek var hangisini yapmalıyım

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dediğinizi yaptım diskpart yazdım ve clear sonra bi komut daha çıktı çok seçenek var hangisini yapmalıyım

kardeş bu işlem senin pc inde hiç bişi bırakmaz sen yukardaki arkadaşın dediğini yap önce eğer olmazsa bu diskpart olayını google den araştırıp yap

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
malesef biosta bende raid ve ahci var ve bende raid olarak işaretli

Burdaki CD calışır programı indir

Ultimate Boot CD

Bir CD yazdır Bilgisayarına Tak bu cd Bilgisayarını calıştır Tüm bilgilerini yedekle başka bir yere Harici HDD ve ya başka bir yere sonra Disk Yönetimde Tüm disklerini Bicimlendir NTFS olarak Tamamen Sıfırlansın HDD ondan sonra windows Yüklemeye Calış XP kurulu olan sisteme Windows 7 ve Windows 8 Dönerken Her Sistemde olmazsa da. Senin Yaşadığın Sorunu Bazı Kullanıcılar Yaşıyor Yani HDD bicimlendir Tamamen İster Bu yöntemler İster başka Yöntemle Bir şekilde sıfırla (Bicimlendir) HDD icinde Hiç Birşey Kalmasın Yerel Disk C: dahil sorunun cözülür

- - - Mesaj Güncellendi - - -

USB den calışır bir windows 7 ilede yapabilirsin Googleden arat indir usb at boot olarak calıştır usb

[MENTION=355940]forgetten73[/MENTION] CD den mi yüklüyorsun windows USB den mi eğer CD den ise USB den yüklemeye calış DVD okuyucunda sorun yapar.

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burdaki CD calışır programı indir

Ultimate Boot CD

Bir CD yazdır Bilgisayarına Tak bu cd Bilgisayarını calıştır Tüm bilgilerini yedekle başka bir yere Harici HDD ve ya başka bir yere sonra Disk Yönetimde Tüm disklerini Bicimlendir NTFS olarak Tamamen Sıfırlansın HDD ondan sonra windows Yüklemeye Calış XP kurulu olan sisteme Windows 7 ve Windows 8 Dönerken Her Sistemde olmazsa da. Senin Yaşadığın Sorunu Bazı Kullanıcılar Yaşıyor Yani HDD bicimlendir Tamamen İster Bu yöntemler İster başka Yöntemle Bir şekilde sıfırla (Bicimlendir) HDD icinde Hiç Birşey Kalmasın Yerel Disk C: dahil sorunun cözülür

USB den calışır bir windows 7 ilede yapabilirsin Googleden arat indir usb at boot olarak calıştır usb

@forgetten73 CD den mi yüklüyorsun windows USB den mi eğer CD den ise USB den yüklemeye calış DVD okuyucunda sorun yapar.
teşekkür ederim yardımınız için cdden yükleme yapıyorum cd romda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünki xp cdsi taktığımda bi sıkıtı çıkarmıyor harddiski görüyor. dediklerinizi denicem sonuçunu yazarım

teşekkür ederim yardımınız için cdden yükleme yapıyorum cd romda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünki xp cdsi taktığımda bi sıkıtı çıkarmıyor harddiski görüyor. dediklerinizi denicem sonuçunu yazarım
birde ben disk yönetiminde biçimlendirme yaparken disk biçimlendirmeye zorlansınmı yazıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkaşlar benim bir sorunum var ben win7 kurarken hdd bölme kısmı boş geliyor ne yapmam lazım lütfen çok acil bana lazım yardımınız için şimdiden teşekkür ederim yardımınız için...(win7) cd xini takıyorum normal çalışıyor ilk üç adıma kadar normal yükleniyor hdd bölme yerine gelindimi boş gözüküyor yani (C: ne D: gözükmüyor) (bilgisayarım çöktü markası samsung i5 işlemci)