BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Çok ters cevaplar veriyorsun dikkat et.Niye cevabını verdiğim şeyin konusunu açma gereği duydun? Konuya cevap falan yazmayın.
Çok ters cevaplar veriyorsun dikkat et.Niye cevabını verdiğim şeyin konusunu açma gereği duydun? Konuya cevap falan yazmayın.
En az 5 kere cevabını tekrar et ve aynı soruları tekrar sor sonra konu aç. Bu duruma tabii ki kızarım.Çok ters cevaplar veriyorsun dikkat et.
Konu açmam seni alakadar edermi bilmem.....En az 5 kere cevabını tekrar et ve aynı soruları tekrar sor sonra konu aç. Bu duruma tabii ki kızarım.
Benim kızdığım nokta şu. Sana cevabı verdiğim halde uygulamayıp konu açman.Konu açmam seni alakadar edermi bilmem.....
Cevap herkez verır, herkesin fikrini almam gerekiyorSana cevabı verdiğim halde uygulamayıp konu açman.
Bunu yapman uyarı sebebi.Raporla tuşu boşuna konulmamış ki.En az 5 kere cevabını tekrar et ve aynı soruları tekrar sor sonra konu aç. Bu duruma tabii ki kızarım.
Haklıda olsan üyelere karşı ters konuşamazsın bu bir kaç defa yazdık forumda yardımcı ol dc de yapma diye burda yine senin yapma dediğimiz şeyi yapmandan kaynaklı ayrı bir sıkıntı var daha ne diyelim . Boşu boşuna forumda yardımcı ol demiyoruz.@Captain Price 141 DC'de olan şeyi SDN'de nasıl raporlama mı istersin?
Discord da sadece sordum bak tekrardan 'sordum" inşallah anlamışsındır bunu yapman benim hoşuma gitmedi....@Captain Price 141 DC'de olan şeyi SDN'de nasıl raporlama mı istersin?
O bana geldi. Bu sefer ben DC'ye çağırmadım.Haklıda olsan üyelere karşı ters konuşamazsın bu bir kaç defa yazdık forumda yardımcı ol dc de yapma diye burda yine senin yapma dediğimiz şeyi yapmandan kaynaklı ayrı bir sıkıntı var daha ne diyelim . Boşu boşuna forumda yardımcı ol demiyoruz.
Ben böyle bir hatayı USB 3.0'a takmamdan dolayı almıştım. Flashı USB 2.0 portuna takarak veya tam tersi yaparak dene.Arkadaşlar merhaba 2 gündür windows 10 yerine windows 7 kurmaya çalışıyorum ve uefi olarak kurmaya çalıştığım zaman
gerekli bir cd /dvd sürücü aygıtı eksik hatası alıyorum
Ne yapsam olmadı ,sizlere soruyum dedim
Lütfen ve lütfen..... windows 10 kullanın demeyin
Saygılarımla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi
Malasef onuda denedimBen böyle bir hatayı USB 3.0'a takmamdan dolayı almıştım. Flashı USB 2.0 portuna takarak veya tam tersi yaparak dene.