Windows 7 Kayit Defteri Hatasi

pckapaniyoof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha once pc kapanma sorunuyla ilgili konuyu actim yardim esirgemeyen herkese tesekkur ederim.Simdi ise buyuk bir sorun daha var , bu hatayi baslangic onarma sayesinde ogrendim.Kayit defteri hatasi. Windows baslatiliyor dan sonra mouse imleci geliyor ve arkasinda siyah ekran. Mouse hareket ediyor.Baslangic onarma bu sorunu cozemiyor. Elimde w7 format cdsi var ama hatali %37 de donuyor.. Neyse ben bu kayit defteri sorununu formatsiz nasil cozerim . Lutfen akliniza ne geliyorsa yazin. Simdiden tesekkurler..

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Güvenli moda büyük ihtimal girmez formatsız çözersin ama uğraşmaya değmez. İstiyorsan sağlam format kalıbı vereyim onla sorunsuz kur

pckapaniyoof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Super olurda nasil kurucam ? Pc acilmiyo yani

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güvenli moda büyük ihtimal girmez formatsız çözersin ama uğraşmaya değmez. İstiyorsan sağlam format kalıbı vereyim onla sorunsuz kur
Super olurda nasil kurucam Pc acilmiyo yani?

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamamda cd derken bendeki dimi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kalibi nasil alcam nasil calistircam elimdeki telefonami indircem

arkadaşım başka bi bilgisayardan indirip kalıbı dvd ye çekeceksin telefonla filan olmaz öyle. yada bilgisayarcıdan isteyeceksin sağlam bi dvd onla yapacaksın

pckapaniyoof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım başka bi bilgisayardan indirip kalıbı dvd ye çekeceksin telefonla filan olmaz öyle. yada bilgisayarcıdan isteyeceksin sağlam bi dvd onla yapacaksın
Oo o is zor. Formatsiz bi yontem yokmu cmdyle felan mesela regedite girebiliyorum

pckapaniyoof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yeminle delircem diske format attim 1 - 2 kere acildi pcsimdi yine o bi qra olan bozuk sabit disk var 2 disk takili bozuk olani cikardim bu diskte reboot bilmem ne a tusuna bas felan filan. Ve simdi 2 sini takip tekrar denedim bukezde windows baslatiliyor diyor tam o windows sekli olucakken donup res atiyor allah askina yardim edin

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tam format atamamışsın.Disk bağlantılarını kontrol et ve sorunsuz bir Windows sürümünü tekrar yükle.Bu arada işletim sistemini yükleyecegın diski tamamen formatla.Kesinlikle eski dosyaları taşı falan seçenegıyle format atma.

pckapaniyoof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun cozulmustur format yine golu atti. Simdi tek sorun 32 bit onunla ilgilide konu acicam yardimlarinizi beklerim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
linksys x1000 modemimde ssl protokol hatası var oyunlara gırılmıyor ne yapmalıyım