Windows 7 kasıyor

slimper1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben bilgisayarımı alalı yaklasık 6-7 ay oldu laptop kullanıyorum sistemim Windows 7 Home basic Sağ klik yaptıgımda Kişiselleştir yok arkadasım Kişiselleştirme eklemıs daha once ondada yoktu Bana at dedım ve indirdigi setup'u bana attı kurdugumda Kişiselleştir eklendı fakat bilgisayar cok kasmaya basladı yenile dedıgımde simgeler gidiyordu en az 10 15 saniye gelmıyordu bende Bilgisayarımın Recovery tusundan Format attım atalı yaklasık 2 gun oluyor Format attıgıma ragmen hayla kasıyor Yenile dedıgımde simgeler gelmesı gerektigi hızda gelıyor fakat çok kasıyor sürekli kitlenıyor ne yapıcagımı bilmıyorum ve Korkuyorum bilgisayarım yeni sayılır arkadaslar Ne olur yardım edin cok Şaşkınım Şimdiden tesekkur ederım

Sistem özellikleri : 4 gb ram 3 gb ekran kartı 500 gb hard disk Amd 4 cekirdek işlemci Lütfen yardıımmm :huh:

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Win7 Home Basic ve Starter sürümlerinde varsayılan olarak Kişiselleştirme menüsü bulunmuyor. Kurduğunuz eklentinin ismi, cismi önemli bu noktada. Kurduğunuz eklenti temiz olmayabilir, sürümü uygun olmayabilir (x64, x86 gibi). Aklıma gelen ihtimaller bunlar. Kurduğunuz eklentinin ismini yazarsanız ona göre araştıranlar olacaktır.

slimper1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 home basic kişiselleştirme indir Bunu Google'ye yazdıgımda Linkler cıkıyordu ve yükledıgımde Kişiselleştir eklentisi geliyor ve Tema değiştire biliyordum fakat cok kastı format attım ama Hayla Kasıyor Sistem Özellikleri çok iyi Virüs taraması yapıyorum herangi bir virüs bulmuyor

slimper1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten suan silindi Format attım ama hayla virüs varmıs gibi kasıyor Benim merak ettiğim tek şey Hard Disk'im zarar gördümü beni korkutan şey bu Kalıcı bi zarar verdimi tek korkum bu şimdiden teşekkür ederim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Dediğin programdan bende kurmuştum kasma gibi sorun olmamıştı .

slimper1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda Kasma almıyorum sadece sistem içi Geç acılmalar falan Hard disk'ime herhangi bi sorun vermiş ola bilirmi Kalıcı olarak ? Forrmat attıgma ragmen boyle oldugu için biraz korkuyorum..

bebahce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun güncel yardımcı olursanız sevinirim..

win 7 öyle kasıyor ki masaüstünde ki dosyayı sürükleyip çöp kutusuna bile atmıyor..tarama yapıyorum tehdit falan da çıkmıyor..ne olduysa fm13 yeni güncelleme geldikten sonra oldu..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
laptobu alalı 1 sene oldu format attırdım ama hala çok yavaş ne yapabiLiirm ? xp ye çevirsem olr mu yoksa windows 7 yi tekrar en bastan full mu yukletiyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
win8 e geç çok hızlı memnun kalırsın 8,1 yakında gelir daha rahat alışırsın.