Windows 7 Kapanıyor!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Siz de beta sürümden çıkış adayına geçmeyi unuttuysanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Ocak ayında yayınlanan Windows 7 Beta sürümü indirip, sonrasında bir yükseltme yapmadıysanız, güncelleme vakti geldi demektir. Zaten daha önce de belirttiğimiz gibi, bugünden itibaren işletim sisteminizin tavrından da bunu anlayabileceksiniz. Zira Windows 7 Beta kurulumları artık her 2 saatte bir otomatik kapanacak.
Eğer Windows 7 konforundan emektar ve hantal işletim sistemlerine dönüş yapmak ağır geliyorsa da, 15 Ağustos'a kadar vaktiniz var. Çünkü bu tarihte Microsoft, Win7 RC'yi yayından kaldıracak. Sonra çıkış tarihi olan 22 Ekim'i beklemek mecburiyetinde kalabilirsiniz.
Çıkış adayı sürümü kullananlar için ise, aynı muamelenin başlaması 1 Mart 2010'a denk gelecek. Önümüzdeki yılın 1 Haziran'ında, yani tam 11 ay sonra ise Windows 7 RC sürümler tamamen kapanacak.
:: Windows 7 RC sürümü indirin.
win7beta2101246460342.jpg

Windows 7'ye doyum olmaz
:: Windows 7'ye geçiş yaptınız mı?

Bilgi İçin : Microsoft
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

sakamali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet geçiş yaptım ama arada mavi ekran+reset problemi yaşıyorum. XP'de sıfıra yakındı bu sıkıntı.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
7201 sürümü çıktığından beri kullanıyorum en ufk sorunum yok en kısa zamanda farklılık isteyen arkadaşlara tavsiye edilir. Hoş ms kapatsa ne olacak her yerde bit yeniği gibi türedi :D

eminsdrain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende RC çıktığından beri kullanıyorum çok memnununum kurulumu açılışı herşeyi çok güzel herkese tavsiye ederim..

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Build 7264 kullananlardada bu olay olacak mı ? RC1 den çok daha üst bir build çünkü.

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7100 kullanıyorum sorun olcagını sanmıyorm