Windows 7 ( Kamera Sorunu )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJaWaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şu aralar konu üstüne konu açıyorum :D farkındayım özür dilerim ama şu lanet şeyi halletmem gerek çok sevdiğim yakın bir arkadaşımla görüntülü sohbet etmek istiyorum ama edemiyorum sorun şu şimdi windows messenger üzerinden arkadaşımla görüntülü sohbet ediyorum 2-3 dakika sonra bilgisayar tamamen donuyor her defasında kamerayı açar açmaz 3 dakika sonra bilgisayar donuyor acaba neden olabilir? Ah windows ahhh:D

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende şimdiye kadar hiç öyle bir sorun olmadı bilmiyorum :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hani derler ya pire için yorgan yakmaya değmez diye ama ben yakarım. Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım eğer olsaydı format atardım. Tabi daha önce ihtimalleri denerdim windows kayıt defterini taratırım, temizlik yaparım, messengeri tam olarak kaldırıp temiz yükleme yapardım ve gerekli camera driver larını. Daha olmadı malüm :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hani derler ya pire için yorgan yakmaya değmez diye ama ben yakarım. Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım eğer olsaydı format atardım. Tabi daha önce ihtimalleri denerdim windows kayıt defterini taratırım, temizlik yaparım, messengeri tam olarak kaldırıp temiz yükleme yapardım ve gerekli camera driver larını. Daha olmadı malüm :)

Aslında güzel bir format gerekir ama üşeniyorum ve bu sorun kamera driverını yükledikten sonra oldu :D

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
pc ye restart at. kamera driverini tam olarak kaldır tekrar kur. messegeri tekrar kur. kameranın resmi sitesine gir orjinal driverini son sürüm indir gene dene.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ram arızası gibi gorunuyor 1 den fazla ram varsa sırayla birini cıkartıp çalıştır. pc de yaptıgınız her işlem ram üstünde açılır kayıt yap dediginde hdd kayıt eder. arızalı kısma kadar kullanıdysa ramı orada kitlenir .

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ram arızası gibi gorunuyor 1 den fazla ram varsa sırayla birini cıkartıp çalıştır. pc de yaptıgınız her işlem ram üstünde açılır kayıt yap dediginde hdd kayıt eder. arızalı kısma kadar kullanıdysa ramı orada kitlenir .

Ram arızası diyorsun pekim ramleri çıkarıp taktıkdan sonra çalıştırsam sorun yaşar mı şuan sistemim 64 bit ve 2 gb ram kullanıyorum windows için , ubuntuyu saymıyorum :D bi 2 gb ram dahamı alsam ne

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
2 adet ram takılıysa birini cıkart ve makınayı çalıştırıp test et sorun devam ediyorsa cıkardıgın ramla diğerini değiştir yine test et.