- Reaksiyon puanı
- 2,162
Merak ettim bu sefer kaç günde kırılır sizce? 

kırılan işletim sistemleri update yaparken sorun yaşıyor mu?h34r:
update e göre
yani eğer kırılmış bir işletim sitemi kurduysan otamatik güncellemeleri kapatacaksın...
güncellemeleri günü gününe yapmayacaksın...
eğer bir güncelleme kırılmış işletim sistemlerini götürüyorsa zaten ertesi gün internette haber oalrak yayılır... tuzağa düşmemek adına yeni güncellemeleri biraz geç kurmak mümkünse güncelleme kodunu google da aratarak kırılmış işletim sistemlerine zarar veriyor mu araştırmak gerekli... ama en önemlisi otomatik güncelemeleri kapatmakh34r:
ne crağiymiş o sorması ayıp? Saçmalık bence...
Bu arada kanımca microsoft da birazcık kırılmasını istiyor gibi geliyor bana.. Kullanım açısından tekeli elden bırakmamak için olabilir.. Bir fikir sadece..
Windows 7 (Seven) Beta Genuine Activator-Aktivasyon (Crack)
Ben denemedim ama deneyenler çalışıyor diyor...
Çalışıyo da nasıl yani?. Ben kurmadım ama bu zaten beta değil mi? Açık olarak sunulan bir şey. neresini kırmışlar sorması ayıp?
bir gün dükkanınıza veya ofisinize hırsız girerde ben nerde hata yaptım diye düşünürsünüz
2 lira verip lisanslı yazılım kullanın en azından işletim sisteminiz lisanslı olsun
bizim insanımız donanıma para veriyor çalmıyor ama yazılımı çalıyor![]()
bir nevi freeware olan bir yazılımın crackı olsa ne olur ki:turned:
bir gün dükkanınıza veya ofisinize hırsız girerde ben nerde hata yaptım diye düşünürsünüz
2 lira verip lisanslı yazılım kullanın en azından işletim sisteminiz lisanslı olsun
ben 2 gün diyorum arkadaşlar![]()