Windows 7 İnternet Sorunu

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende Modemin ışıkları Gitmeden İnternet Kopuyor.Nasıl Olduğunu Bir Türlü Anlamadım. Fotoğraflar Aşağıda:

Gördüğünüz Gibi Modemimin Işıkları Yanıyor.

Ama Ekranda İnternet Yok Gözüküyor.

Bu Sorunun Bir Çözümü Varmıdır.Lütfen Cevap Bekliyorum

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar>özellikler>aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcılarına bak
büyük ihtimalle orda sorun var.ben de çok yaşadım

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Modemde ;power,internet(veya ADSL),ethernet ve çıkış portlarının ışıkları vardır.Sizin modemde yanan ışıklar altında ne yazıyor(resimden pek anlaşılmıyor) onlara dikkat edin ,ama böyle olduğunda explorer çubuğuna 192.168.2.1 yazarak modemin içine girerek raporlardan internete bağlı olup olmadığını kesin olarak tesbit edebilirsiniz.Alttaki resimde sınırlı bağlantı yani sadece ağ bağlı ve internet olmadığı anlaşılıyor.rb2344 arkadaşımızın dediği yoldan önce bağdaştırıcıyı devredışı bırakın sonra etkinleştirin,bu işlem sonrası bağlantınız geliyorsa sürücü güncellemesine ihtiyacınız vardır. Kolay gelsin

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
İnternet yok gözükmüyor Alican kardeşim sorunlu gözüküyor.Biraz açıklar mısın yahu?

Bu nedir böyle internet var ama yok gözüküyor sen bu şekilde sormayla çözüm bulamazsın...

Not=Ethernet Driver'ını güncelle..

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternet yok gözükmüyor Alican kardeşim sorunlu gözüküyor.Biraz açıklar mısın yahu?

Bu nedir böyle internet var ama yok gözüküyor sen bu şekilde sormayla çözüm bulamazsın...

Abi Dövseydin Bari sorunumu söledim bi dayak yemediğim kaldı allah allah yardım etmeyeceksen bana böyleşeyler deme ben yardım arıyorum bak diğer yazan arkadaşlara hiç böle seningibi tavrı olan var mı

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alican doğu sen dediğim yolu denedin mi?ben de bazen böyle sorunlar yaşıyorum

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dostum modemin prog kurulumunu tekrardan yap.sonra bilgisayar>özellikler>aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcılarını kontrol et ... Allah kimsenin modem ışıklarını söndürmesin :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Abi Dövseydin Bari sorunumu söledim bi dayak yemediğim kaldı allah allah yardım etmeyeceksen bana böyleşeyler deme ben yardım arıyorum bak diğer yazan arkadaşlara hiç böle seningibi tavrı olan var mı

Alican , bir soru sorduğun zaman amacını belirtiyorsun.Birde Windows 7 Sorun-Çözüm başlığı var.Orada sorunlarını belirtenlerin seninkinde farkı olduğunu göreceksin...

Ne yani sorunum var diyelim örneğin oyun yüklemiyorum.Hemen bu oyunu yükleyemiyorum mu yazacaksın....

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19

Sınırlı bağlantı sebeplerinden biri Modemin TTNeT den ip alamıyor olmasıdır. Modemi resetlemeyi ayarları tekrar girmeyi deneyebilirsin. Aklıma bir ihtimal daha geliyor telefon kablosunda bir ezilme yada kırılma söz konusu olabilir. Hepsinden önce müşteri hizmetlerini arayıp internet akışım aktif mi diye sorgulattırmayıda yapmalısın. Bölgelsel bir sorunda söz konusu olabilir.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ALMİ sana söyleyecek söz bulamıyorum. Ya psikolojik sorunlu birisin, ya çocuksun yada empati yeteneği sıfır birisin. Allah sana selamet versin..

Hiçbir bilgi yok çözüm istiyor.Bu mudur olay yani...

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sınırlı bağlantı sebeplerinden biri Modemin TTNeT den ip alamıyor olmasıdır. Modemi resetlemeyi ayarları tekrar girmeyi deneyebilirsin. Aklıma bir ihtimal daha geliyor telefon kablosunda bir ezilme yada kırılma söz konusu olabilir. Hepsinden önce müşteri hizmetlerini arayıp internet akışım aktif mi diye sorgulattırmayıda yapmalısın. Bölgelsel bir sorunda söz konusu olabilir.

aradım abi onlar bi problem olmadığını sölediler.kablodada ezik yok sorunu bi çözemedim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mesajlarınıza dikkat edin biraz.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Modemin anasayfasına girip Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) nin açık olup olmadığına bak.

Ya da modem sayfana girip Modemini fabrika ayarlarına çek. Sonra kullanıcı adı şifreni tekrar girip kullan.

Fabrika ayarına çekmene rağmen düzelmesse modemde sorun yokdur. Yüklediğin bir yazılım interneti engelliyor olabilir. 3. parti güvenlik duvarları,virüsler bunlara neden olabilir..

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Mesajlarınıza dikkat edin biraz.

AliA forum kurallarında her şeyi kafaya göre silmek var mı?

Not=Sadece Adabay'ın mesajı ile oynamışsın geri kalan mesajlara müdahale etmediğin halde sanki küfür,hakeret etmişiz gibi gösterme ne demek oluyor?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende yaşıyorum ben usb kullandığım için oluyor usb güç seçeneklerini değiştirdim ama hala yapıyor airtres programını kurdum şimdilik bir sorun yok

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
baslat-calistira sunlari yazip enterla
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

---------- saat 21:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:44 eklenmişti ----------

Eger usb kullaniyorsan modemi tanit olmazsa anakartin ethernet sürücüsünü yükle.

---------- saat 21:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:51 eklenmişti ----------

Modemin kullanici adi sifresini dogru yazdigina emin ol eger önceden reset attiysan kullanici bilgileri silinebilir. yeniden yazmalisin.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Söylediklerimin hicbiri olmazsa modeme format at reset dügmesine 10-20 saniye basili tutup cek. (kullanici bilgileri sifirlanacaktir) Yeniden tüm ayarlari girdiginde düzelecektir..
Kolay gelsin

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Problemini nasıl çözdüğünü söylede bu problemi olanlarda fikir sahibi olabilsin.

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Driver Güncellemesi Sayesinde Düzeldi.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Driver Güncellemesi Sayesinde Düzeldi.

Ben sana konu açılır açılmaz söyledim bunu neden uygulamayıp sormaya devam ediyorsun...