Windows 7 internet explorer

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows 7'de internet explorer simgesini masaüstüne çıkarabilen var mı? varsa bize de yardımcı olur mu? selamlar.. (yalnız ie kısayolu değil...)

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iexplore.exe dosyasını masaüstüne kopyala oldu bende

rule_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde masa üstüne otomatik gelıyor ama sende gelmediyse;

bilgisayar / yerel disc C / program files / internet explorer dosyasının içine gir. orada iexplore uygulamasını kopyala masa üstüne yapıştır.

kısayol olsun kardes ne olacak simgedeki ok işagretimi rahatsız ediyor yoksa?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
windows 7'de internet explorer simgesini masaüstüne çıkarabilen var mı? varsa bize de yardımcı olur mu? selamlar.. (yalnız ie kısayolu değil...)
Masaüstünde sağ tıklayıp>kişiselleştir

Açılan pencerenin sol üstünde Masaüstü simgelerini değiştirin komutunu verip devam ediyoruz.

Düzenleme: Bu öneri geçmişte kaldı :D

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Deposit Files
bu dosyayı indir çift tıkla registry e gir bilgisayarı yeniden başlat. vistada ve xp de işe yarıyor belki win 7 de de yarar

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
söylediklerinizin hiçbiriyle olmuyor maalesef arkadaşlar. diğer görüşleri de bekliyorum.

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
c:\programfiles\internetexplorer\iexplore yi kopyala yapıştır oluyor kardeş,şimdi denedim ok işaretsiz şekilde geldi resette attım kaybolmadı.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
beyler hazır IE8 den ve WIN7 den konu açılmışken söyliyim....WIN7 64 bit var..IE8 çok hızlı çalışıyor....chrome ve firefoxtan hızlı çalışıyor...tab açmak çok hızlı...gerçekten 3 günden beri IE8 ile sörf yapıyorum..manyak hızlı yaw..sizce?

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beyler hazır IE8 den ve WIN7 den konu açılmışken söyliyim....WIN7 64 bit var..IE8 çok hızlı çalışıyor....chrome ve firefoxtan hızlı çalışıyor...tab açmak çok hızlı...gerçekten 3 günden beri IE8 ile sörf yapıyorum..manyak hızlı yaw..sizce?

Evet hizli ama bazi sayfalarda sorun cikarabiliyor, Uyumluluk modu'da dahil.
IE8 kullanmasamda belirgin bir fark var ozellikle cok sekme acmada ve kullanmada.
Yanliz bellek kullanimida orantili olarak artiyor :D

Microsoft'un gazabina gelmis bir olay oldugu icin simdilik baslat menusundeki kisayolu kopyalayip masaustune yapistirmaktan baska caren yok :mrgreen:

Microsoft:
Önemli Windows 7, kayıt defterini düzenleyerek özel Internet Explorer simgesini masaüstünde gösterme özelliğini artık desteklememektedir. Bu değişiklik Internet Explorer'ın uyumluluk sorunları nedeniyle kolayca kaldırılabilmesini sağlamak amacıyla yapıştır. Windows 7'de Internet Explorer simgesini masaüstüne eklemenin tek yolu Yöntem 1'de gösterildiği şekilde bir kısayol oluşturmaktır.

☻/|sDn|
/▌
/ \

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
DeepFreze yoksa ie8 simgesini kopyala yapıştır dediğinde yeniden başlattığında dahi yapıştırdığın yerde durması lazım