Windows 7 İncelemesi - Video

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla ben saniyede 1 mb hızlı indiriyorum benimkide hızlı sayılmaz. 9 parça indi kaldı 3 parça

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nihayet izleyebildim! Sistemimde en ufak değşiklik yapmadım sanırım videoyu yayınlayan sitede bir gariplik vardı!

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
20081028203514.jpg

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
fatih0xx verdiği linkten indirmiştim bugün pazar günü boş bir zaman buldum ve kurdum ama ne görsellik olarak ne de programlar bakımından en ufak bir değişiklik olmadı sadece bu kenarlıklarda ufak bir değişiklik olmuş ama gerçekten hızlı zira 20 sn civarında masaüstü gelmiş oluyor. Ama asıl bomba şimdi geliyor bildiğiniz üzre vistayla beraber çoklu dil seçeneği geliyor kısacası windowsun dilini değiştirebiliyoruz :D neyse bende açtım güncellemeleri bi baktım Türkçe şaşırdım. dedim daha geliştirme aşamasında Türkçe dilinin burda ne işi var :D dedim yükliyim maksat geliştirmk denemek :P 15 dk sonra güncellemelerle beraber yüklendi bölge ve dil seçeneklerinden ayarları yaptım ve Windows Sevenimiz Türkçe ama bir sorun vardı Seven sadece logoda kaldı Pc özelliklerinde artık Windows Vista Ultimate yazıyordu :D service pack 1 bi de :D bakalım biraz daha kurcalıyım belki Xp ye bile döner :D

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
şimdilik troy abimizin dediği gibi vistadan daha iyi gibi görünüyor. ama final sürümünü görmek lazım teşekkürler troy

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence en iyisi xp 7'den bile güzel bence ne o artık başlat çubuğu falan değişmiş bana zevksiz geldi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Pardon videoyu izlemeden konuştum önceki sürümde başlat çubuğu kötüydü bunda düzeltmişler işte şimdi en iyisi diyebilirim yani performansı ve hızı da iyyise hatta final sürümünün türkçesi çıkarsa en iyisi diyebilirim tabi inşaallah oyunlar da çalışır.:D

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen bende denemek istiyorum nerden indirilir

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 mükemmel birde şu final sürüm çıktımı süper olacak...