Calibra
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum elimde eski bir tablet var 2.monitor olarak nasıl kullanabilirim?
Dediği gibi mümkün ama Windows 7 destekli değil.Ne yazık ki öyle bir şey yapmanız mümkün değil.
7200rpm ise gayet rahat kullanılıyor bir de önbelleği de iyi olmalı.hem bilgiayarım eski hemde hdd kullanıyorum hdd ile windows 10 kullanılmaz diyorlar
8GB RAM ve Windows 10 için yeterli bir işlemci varsa geçebilirsin. Ama SSD ile büyük fark hissedersin tabii.hem bilgiayarım eski hemde hdd kullanıyorum hdd ile windows 10 kullanılmaz diyorlar
7200rpm bile olsa Windows 10 için yetersiz. SSD şart akıcı bir kullanımda.7200rpm ise gayet rahat kullanılıyor bir de önbelleği de iyi olmalı.
Ramin yeterliyse windows 10 gayet güzel alakası yok.7200rpm bile olsa Windows 10 için yetersiz. SSD şart akıcı bir kullanımda.
1TB 7200RPM 64MB önbellekli HDD ile %100 disk kullanımı yüzünden can çekişen makinelere SSD takviyesi yapıldığında arada dağlar kadar performans farkı oluyor.
Sonuç olarak Windows 10 ve 11 için SSD olmadan kullanmak işkence gibi bir şey. HDD varsa Windows 7 veya 8.1 kullanmak en iyi çözüm olur.
16GB 3600mhz CL16 ram ve üst düzey bir işlemci ile denedim merak etme. HDD ile Windows 10 kullanmak işkence. Sabit %100 disk kullanımı yüzünden bilgisayar olması gerektiğinden kat ve kat yavaş çalışıyor.Ramin yeterliyse windows 10 gayet güzel alakası yok.
Rahat olmuyor.Yine disk kullanımı %100'e %100'lere ulaşıyor.7200rpm ise gayet rahat kullanılıyor bir de önbelleği de iyi olmalı.
Bizzat kendim denedim 21h2 sürümüyle tüm güncellemeler yapılı evet gerçekten rahat olmuyor lakin hiç 100%'ü görmedi.Rahat olmuyor.Yine disk kullanımı %100'e %100'lere ulaşıyor.
Windows 7 de harddisk kullanımına bakılıyormu?Bizzat kendim denedim 21h2 sürümüyle tüm güncellemeler yapılı evet gerçekten rahat olmuyor lakin hiç 100%'ü görmedi.