YED
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Arkadaşları Bilgisayarımın işletim sistemi Windows 7 Home Basic açılışta BOOTMGR hatası veriyor bilgisayar açılmıyor ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşları Bilgisayarımın işletim sistemi Windows 7 Home Basic açılışta BOOTMGR hatası veriyor bilgisayar açılmıyor ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz ?
--- Gönderi Güncellendi ---" BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL " Bu hatayı mı alıyorsunuz?Değilse aldığınız hatayı belirtir misiniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu hata hocam
Elimde Windows işletim sistemi olan bir CD yok maalesef"BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL" hatasının nedeni Windows Vista, Windows 7, Windows 8 vb önyükleme bölümünün bozuk olmasından dolayı veya eksik olduğu anlamına geliyor, bu işlemi çözebilmek içinse şu adımları bi uygulayalım sorun devam ederse farklı bir şekilde yardımcı olalım;
Onarma işlemi bittiğinde bilgisayarı açmayı deneyelim, sorun devam ederse bildir yardımcı olayım
- Pc'ye CD/DVD ve USB disk gibi cihazların takılı olup olmadığını kontrol edelim,
- Eğer takılı değilse ise şu adımları tekrar uygulayalım
- Bilgisayarı onarabilmemiz için hangi işletim sistemini kullanıyorsanız yükleme diskini veya usb'yi takın ve bilgisayarı yeniden başlatalım.
- Diskten yükleme yapacaksanız BIOS'tan CD/DVD, USB için ise USB seçmen gerekiyor.
- Ön yükleme ekranı geldiğinde ( Bir tuşa basın... ) klavyeden herhangi bir tuşa basalım
- Bilgisayarınızı onarın'ı tıklatın.
- Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Windows'un yüklü olduğu sürücüyü seçin ve İleri'yi tıkla
- Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Bilgisayarınızı onarın'ı tıklayalım
- Onarmak istediğiniz işletim sistemini tıklatın ve sonra İleri'yi tıklayalım
- Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda, Başlangıç Onarma'yı tıkla
Elimde Windows işletim sistemi olan bir CD yok maalesef
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir Bilgisayar tamircisine götüreceğim anlaşılan
Windows'u nasıl yükleyeceğim onu bilmiyorum hocam ?Bir bilgisayarcıya vereceğiniz parayla kendinize bir usb alır, içerisine windows'u yükleyip usb'den bu işlemleri yapabilirsiniz. İleride de lazım olur![]()
Windows'u nasıl yükleyeceğim onu bilmiyorum hocam ?
Yani bu sürümden önce 7 Home Basic vardı Bilgisayarım İntet i3 işlemcili 4 gb ram var Daha üst bir sürüm yüklesem sıkıntı olur muWindows'un hangi sürümünü yüklemek istiyorsunuz?
Yani bu sürümden önce 7 Home Basic vardı Bilgisayarım İntet i3 işlemcili 4 gb ram var Daha üst bir sürüm yüklesem sıkıntı olur mu
Bu yöntem bana Windows CD'si olmadan Windows edinmeye yarayacak değil mi sistemden Windows'u kopyalamam gerektiğini söylüyor yaniBen win10 kullanıyordum fakat win7'ye çevirince bilgisayarda daha iyi performans almaya başladım istersen buradan bakabilirsin : USB Bellekten Windows 7 Yüklemek - ShiftDelete.Net
Bu yöntem bana Windows CD'si olmadan Windows edinmeye yarayacak değil mi sistemden Windows'u kopyalamam gerektiğini söylüyor yani
Buradan bakabilirsinTamam hocam bunu flaşa yazmayı gösteriyor ama bende İSO dosyası yok ona nerden ulaşacağım ?
Hocam formatı attım fakat İSO dosyası yabancı dil çıktı ne yapmalıyım PC'nin Türkçe olması için