Windows 7 hariciyi güvenle kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thexx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende seagate 320 gb harici var,ama güvenle kaldırmak istediğimle aygıt kullanılyıor diyor.arkadaşın smartdisk harddisk takılı iken kaldırıyor nedendir acaba.Hariciyi yeni aldım.Bozulcak diye ödüm kopuyo:wassat:

ahmet_d

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende çok sorun yaşıyorum harici hard disk konusunda normalde xp de sorunsuz çalışan hard diskler win7 de devamlı bağlantısı kesiliyor, tekrar tekrar deniyorum bazen sorunsuzca kullanabiliyorum.anlamadım gitti...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar, bu sorun betanın önceki sürümlerinde ortaya çıkabilen bir sorun.
Sony DSC-*** fotoğraf makinasını ancak 7048 ve sonraki sürümlerde uyarı almadan "güvenle kaldır"abildim.
Bu sorunları yaşayanlara betanın en yakın sürümüne upgrade tavsiye edilir.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bendede 250 gb harici hardisk var (WD)..kardeşim eğer bu aygıt kullanılıyor kaldırılamaz derse.ya pcyi kapat ya da 10-15 dakika bekle
ben ilk aldığım günlerde bana aynı uyarıyı veriyordu bende seninlemi uğraşacağım yaw diyip fişini çekiveriyordum.sonra ne oldu..hardiskimi biçimlendirmek zorunda kaldım:D çok kötü olmuştu ama..kaynar sular döküldü tepemden aşağı..130 gb lık veri kaybı yane:D vistada ve xpde de aynı hataları veriyor..win7 ye özel değil.ben hem xpde hemde vistada yaşadım,2 ayrı pcde.

benim şu an ki sorunum harici hardisk ile...aygıtı güvenle kaldır diyorum sonra aygıt güvenle kaldırıldı,rahatlıkla çıkarabilirsiniz gibi birşey diyor AMA harici hardiskin içindeki şey hala dönüyor içindeki şey neyse işte.3-4 dakika sonra dönmesi duruyor..bizde ne yapalım beklimek zorundayız..sütten ağzı yanan yoğurdu........:D

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar,
Windows 7 de harici diskleri donanimi guvenle kaldir demeden kaldirabileceginiz bir yontem var, bunu yarin gorsel olarak Windows 7 gercekten farkli bir vista deneyimi basliginda paylasirim.
Diger sabit disk kapanma ozelligi ve diger aygitlardan guc tuketimi ile ilgilide ayarlamalari da ayrica yaparim.

Bu gecelik bu kadar yarin yapilacak cok is var :D

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
direk çek bişi olmaz sistem o hard diski kendi içinde gibi görüyo onun için izin vermio
ama tabi çıkarmadan önce HDD nin içinden açtığın uygulamaları kapatmayı unutma...