Ati mobılıty radeon X300'muş kardeş ..![]()
Ben Pentium M 1.7 ghz 768 mb bellekle bir test yaptim ve bu baslikta gosterdim ilk sayfasinda bakabilirsin.
demek istedigim.
Durdugun kabahat :mrgreen:
Ati mobılıty radeon X300'muş kardeş ..![]()
Ben Pentium M 1.7 ghz 768 mb bellekle bir test yaptim ve bu baslikta gosterdim ilk sayfasinda bakabilirsin.
demek istedigim.
Durdugun kabahat :mrgreen:
Kasma felan olurmu diye içimde korku varda..![]()
Video ya goz atmismiydin?
Biraz bakmıştımda pek bişey anlamadım açıksası..![]()
İntel E2140 1,6 ghzKasma felan olurmu diye içimde korku varda..![]()
Virtual (sanal) kurduğunuz zaman sistem kaynaklarının tamamını kullanamadığı için kasar.
Bu doğru. Çünkü onun kullandığı kaynaklar gerçek sistemden sizin izin verdiğiniz kadarıdır.
Hepsini sanal sisteme veremeyeceğimize göre sanalda kasması o sistem için normal.
(Biraz daha iyi bir sistemde sanal kursanız bile kasmaz)
PCmaster gerçek olarak kurarsa aynı şeyi söylemeyecektir.
İşin uzmanı konuşurken ben sustum :sorry2:simdi hepsini burya yazmak zor,
Buyuk degisiklikler var, kucuk olanlar var.
Gorsel olan var, sistem olani var :mrgreen:
Sunu kisaca soylersek;
sistem kararliligi artmis, bellek kullanimi biraz artmisti o geri cekilmis, bazi hatalar giderilmis, bir kac gorsel degisiklik var, driver destegi artmis, acilis ekrani degismis, oturum acma sayfasi resmi artik degistirilebiliyor.
Vesaire..![]()
İşin uzmanı konuşurken ben sustum :sorry2:
İki windows 7 li bilgisayarım var, gündüz 7068, gece 7000 ile haşır neşiriz.
Sivasporun söylediği farklar belli belirsiz.
@Timuçin Çolakel; Yükseltme yapacaksan yap, sorunsuz olarak yapabilirsin, sadece biraz zamanını alır.
fakat kurulu bir düzenin varsa bozmaya değecek kadar yok.(formattan bahsediyorum)
Sivaspor ve reis 7068 den sonra bi 7086 çıktı dediler ama fake dediler.Daha sonra çıktımı ¿
Valla ne zaman kararlı türkçe sürüm çıkar ben o zaman indiririm :happy:7070 ve 7075'ten bahsediyor bazi siteler.
Ama kesin birsey yok, bekleyecegiz.
Bütün linkler için geçerli mi bu 30 KB vak'ası?Bi window7 indirelim dedik oda burnubuzdan geldi allah belanı versin ttnet 30 kb ile inermi ya of of...![]()
"Birde bu paso ingilizce"
Bu söz teknoloji sitesi olduğunu iddia eden bir sitenin moderatoründen geliyor
Aferin size:icon_::icon_::icon_::icon_::icon_::icon_::icon_::icon_::icon_::icon_:
Teknololojinin ingilizce ile paralel gittiği doğru :icon_:"Birde bu paso ingilizce"
Bu söz teknoloji sitesi olduğunu iddia eden bir sitenin moderatoründen geliyor
Aferin size:icon_: