Windows 7 Format [Herkes Baksın Lütfen]

kapanmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim ya ben format atarken mesela cdyi takıyorum tekrar başlatıyorum pcyi orda bir tuşa basın felan çıkmıyor onu nasıl halledecem.Biliryorsunuz normal pcden yapınca harddisk bölemiyorum onun için çok lazım çözümünü bilen lütfen cevap yazsın.Windows 7 formatı atarken oluyor öbürlerinde olmadı yani denemedim.

kapanmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim ya ben format atarken mesela cdyi takıyorum tekrar başlatıyorum pcyi orda bir tuşa basın felan çıkmıyor onu nasıl halledecem.Biliryorsunuz normal pcden yapınca harddisk bölemiyorum onun için çok lazım çözümünü bilen lütfen cevap yazsın.Windows 7 formatı atarken oluyor öbürlerinde olmadı yani denemedim.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bios'tan boot ayarlarını başlangıçta cd çalışsın şekilde ayarladın mı kardeş?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim ya ben konu açarken mesela foruma giriyorum :D konuyu bir kere açsanda olurdu ama yanlışlıkla açtin galiba. Bilgisayar açılırken f1 f2 del 3 ünede bas artık hangisiyse ondan bios açılır, advenced optionsa gel first boot deviceyi cd dvd olarak seç atarsın formatı.

kapanmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Nasıl olacak kardeş bi açıklarmısın? Pcm şuanda w7 tekrar format atmam lazım.

kapanmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Napayım 4 konu bunla alakalı düşündüm :D genede teşekkür ederim.İşe yarar inş

PcMaKeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın dediği gibi biostan boot seçeneğini 1. dvd veya cd seç sonra yeniden başlat pc yükler artık format atmak çocuk oyuncağı oldu.