Windows 7 (fahcore_78) sorunu

-mert

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar amd 5000 tabanlı windows7 32 bit kullanıyorum işlemcinin %90 ını kullanıyor iki satırda iki tane fahcore_78.exe var durduk yere işlemciyi sömürüyor sonlandırıyorum tekrar açılıyor beni deli ediyor bi yardım edin oyun oynayamaz oldum :(

deploser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira antivir free yükleyin.Configurationdan tüm dosyaları tarayacak şekilde ayarlayın.Çok büyük bir ihtimalle sisteminize virus bulaşmıştır.Antivir kullanarak sorununuzu çözersiniz diye düşünüyorum

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Böyle bir program kurulu ise yol vermek gerek ;)

Download the Folding@home software application

To join the Folding@home public distributed computing effort, simply click on a download link below appropriate for your computer's operating system. To help with the installation and running of Folding@home, we provide both installation guides (book icon) and FAQs (question mark icon). Please review these for help in deciding what type of client to run and in choosing a user name if any (certain characters are reserved):
- List of available clients
- How do I choose a username?
- How do I start a Team or how do I join a Team?
- What are the different types of clients?
- High performance clients (GPU, SMP/multicore)
- Useful utilities (e.g., stress tests)
- Older clients (for Windows 98/ME, older Power PC machines)

List of available clients

Recommended software (based on information furnished by your browser)

Windows XP/2003/Vista
System tray client installer with viewer 6.23 fd09f54dace35ad79e360678dd2ab915
6.23 38680dde7b97fd49e51eca3ab0d31a50
Released: 2008-11-26

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Haberiniz olmadan kurulan bir program dolayısıyla oluyor kaldırmak için bu yolu kullanın
c: sürücüsünde folding@home adlı klasör oluşturmuştur büyük ihtimal. Onun içersinde uninstall olması gerekir kontrol edin varsa tıklayarak kaldırın.