Windows 7 ekran kartı driver bulamıyorum.?

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaşlar sistemim eski ekran kartı olarak ASUS AX550 Modeli var asus'un sitesine girerek driver indirmek istedim ancak vista ve xp diğer işletim sistemleri için var windows 7 için olanı yok driveri tanıtabileceğim başka bir yöntem var mı acaba? :mellow:

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vista için olan windows 7 içinde uyumludur muhtemelen onu deneyin.

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ATi driverları Win7 içinse otomatikman vista için de oluyor. yani ortak. vista ve 7 için catalyst 9.4 kullanabilirsiniz. radeon 9500'e kadar destekliyor. 9.4'ten sonra ekran kartı desteğini HD 2000 serisinden aşağısını kesti. ya da en iyisi 8.12

lordmarsell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim aç googleyi driveridentifier yaz çıkan linklerden 1. siteye gir programı indir ve kur daha sonra tarama başlatıcak 3 5 dk ya kadar sisteminde yüklü olmayan veya güncelleme isteyen uyumlu sürücüleri bulucak sitesinden indirebilirsin merak etme abuk subuk bir program değil sağlam ve akıllıca çalışan bir program

zaten ati chipset ise de atinin sitesinden indirebilrisin asus sadece isim dir .

Saygılar iyi çalışmalar..

merhaba arkadaşlar sistemim eski ekran kartı olarak ASUS AX550 Modeli var asus'un sitesine girerek driver indirmek istedim ancak vista ve xp diğer işletim sistemleri için var windows 7 için olanı yok driveri tanıtabileceğim başka bir yöntem var mı acaba? :mellow:

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
@sersiler @WolfeXtreme

vista için olanı denemiştim ama ekran bozulmuştu.

@lordmarsell

bir de dediğinizi yapacağım olumlu ya da olumsuz sonuç alırsam buradan size bildireceğim

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ati ekran kartları x1600 serisinden önceki sürümlere win7 desteğini çekmiş durumda fakat vista driverleriyle yükleme yapabilirsin. işin diyer tarafı sendekide nasıl bir win7 dir anlamış değilim yeni ekran kartları bile görup otomatik yüklerken senin kartı görmemesi şaşırttı beni

Reaksiyon puanı
4
ne bu netbokk mu notebook mu .soylersen yardımcı olayım.hocam ekran kartı angı marka .modelı kaç.boyle nasıl yardım edelim

http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=1

buraya gir.
Option 1.
[h=4]Model Automatic Detection[/h]This function will automatically detect your model, and direct you to the appropriate download page.

yazan yere en basta starta bas.bekle suruculerı ekrana getırıce ıncele ındır.en azından ekran kartının modeli falan yazar.atının sıtesıne gırer ındırırsın

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

hocam suraya gır.bak bakalım bu senın ekran kartının modelimi.
http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/Extreme_AX550GETD256M/#specifications

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
notebook olacağını sanmıyorum sistemim eski dediğine göre ... ya en basiti winupdate yapsın yine tanır xp bile nerdeyse bu ekran kartını otomatik yükleyecek win7 muhakak görur

Reaksiyon puanı
4