Windows 7 Disk Birleştiricisi

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Windows 7 kullanan arkadaşlara sorum, disk birleştiricisini başarılı ve yeterli buluyormusunuz yoksa defrag için başka bi program kullanmayı mı tercih ediyorsunuz?

(Bu arada ben disk birleştiricisini her açtığımda floopy'den acayip sesler geliyor sizde de oluyor mu bu?)

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Disk birleştirmeye hiç ihtiyaç duymadım..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Windows 7 defrag aracı yeterli değil kesinlikle.
Ücretsiz bir alternatif arıyorsanız; Auslogics Disk Defrag, Defraggler, IObit SmartDefrag, JkDefrag, MyDefrag yazılımlarını deneyebilirsiniz.
Özellikle ilk üç yazdığım son derece başarılı yazılımlar.
Daha profesyonel bir çözüm arıyorsanız; Diskeeper, O&O Defrag, Raxco PerfectDisk bu kategorinin en sağlam yazılımlarıdır.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki siz hangisini kullanıyorsunuz?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Peki siz hangisini kullanıyorsunuz?

Hepsini farklı zamanlarda denedim. Açıkçası size direkt şunu kullanın diyebileceğim bir fark yok aralarında. Bilhassa ücretli olan üç yazılım arasında.
Yine de birini seçin derseniz, ücretlilerden O&O, ücretsizlerden Auslogics ve otomatik disk birleştirme özelliği sebebiyle SmartDefrag'ı önerebilirim.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Windows 7 nin defrag aracı son derece güçlü piyasadaki önemli programlar ile baş edebilir düzeyde.Tek eksiği parçalanmış dosyaları bize önizleme olarak vermiyor...

Çok iyi olmasa da ben Autologics Disk Defrag kullanıyorum...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
windows 7 de neden böyle yaptılar anlamadım. xp 'de bile önizleme vardı. önizleme olmadan kullandın mı bişey yapmıyomuş gibi bir his uyandırıyor insanda :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bu alanda en kralı Diskepeer dır şiddetle tavsiye ederim

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tavsiye edenler keşke nedenleri ile birlikte açıklama yapsalardı. Kararsız arkadaşlar daona göre tercih edebilirdi. 5 kişi 5 farklı programa en iyisi dmekte ama neden?