oyun performansı konusunda intel g33/g31 express chipset family onboard diectx 9 desteklemiyor ve 2gb ram ve pentium e 2180 işlemci var windows 7 den windows 8.1 e geçmek lazımmı sizce ?
demin 8.1 e geçmeye çalıştım ama işlemci nx desteklemiyor dedi ama pentium II filan kullananlar kurabiliyor çözümü var mı ?8 değil 10'a geç 10 proya.
ne ? nasıl ?biosu sıfırla ...
İyi de bu bilgisayar Windows 10'u değil, 8'i bile zor çalıştırır Conficker... naptın.8 değil 10'a geç 10 proya.
Windows 7'den Windows 8.1'e yükseltme yapmaya mı çalışıyorsun yoksa Windows 8.1 temiz kurulumu mu? Eğer sürüm yükseltme ile deniyorsan, Windows mutlaka güncel olmalıdır.demin 8.1 e geçmeye çalıştım ama işlemci nx desteklemiyor dedi
bir programdan baktım nx destekliyor neyse biostan aktifleştirmeye çalışam ..
Win 7 den ayrılma derimoyun performansı konusunda intel g33/g31 express chipset family onboard diectx 9 desteklemiyor ve 2gb ram ve pentium e 2180 işlemci var windows 7 den windows 8.1 e geçmek lazımmı sizce ?
Win 10 eski hdd lerde biraz sorun yaşatıyor
ne sorunu? o 10 pro samsung hd080hj'de kurulu yedekte duruyor psu yetmiyor...Win 10 eski hdd lerde biraz sorun yaşatıyor
Sorun degil önemli olan performans xd serıous sam minimum ayarlarda dahi kaldırmıyor win 10 , sin 8.1 kurduğumda dahi daha iyiydi xd, dsl gelsin win 7 lige 64 bit yuliyecem7 kuramazsın 7 desteği bitti destek vermiyoruz 7-8 ve 8.1'e desteğimiz yok.
7 bile kurtaramaz kart alırSAN 10 çoşar.sistem yetiyor fakat ...
sistemim burda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekrankartı directx 12 yi bırak directx 9 bile desteklemiyor bir kere gpu yokki video belleği 0 mb sadece ekran veriyor o kadar xd
o antika 1.nesil i5-650 var hemde mobile cpu...İzoly K202 İ5-650 3.46 Ghz 8gb 320gb Gt730 4gb Ddr5 Masaüstü Pc - n11.com
bunu almak farz oldu ozmn xd
Windows 7 kalsın diyeceğim, yakında desteği bitiyor, Linux Mint 19.1 MATE x64 kursun.İyi de bu bilgisayar Windows 10'u değil, 8'i bile zor çalıştırır Conficker... naptın.![]()
Sikilmaadin mi 10 kur deyip durmaktan?10 seni çağrıyor 10 pro 32bit kurabilirsin o cpuya ama Linux Mint 19.1 mate x64 kurmana engel yok.
Ekli dosyayı görüntüle 71436
cpu'ya tepki 10 x64 içinde geçerli.
donma,kasılma yok ki hiç olmadı.Sikilmaadin mi 10 kur deyip durmaktan?
G31 bir antikaya adam neden 10 birde Pro kursun? Anladik senin vaktin var donmalara kasmalara karsi.
*yoktuDonma, kasılma yok ki hiç olmadı.