Windows 7 de media player plungini yukledim cok anormal sorun cikti yardim..

ilhamikarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar dün windows 7 ulltimade ye media player plungi yukledim...ve masa ustunde butun simgeler media player simgesi oldu..indirdigim hersey media player simgesi oluyor...setuplara tikladigimda media player aciliyor...ve media player bu uygulamayi acamiyor diyor...k-lite codec yukleyimdedim indirdim ama setup calismadi media player aciliyor gene ...napcaz budurumda bilen varmi...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
sistem geri yükleme yapman gerekiyor.

ilhamikarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor sistem geri yükleyemedim..baska ne yapilabilir

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kaldırması da yetmeyebilir. Sistemi restore etmsi gerek.

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
media playeri kaldırsan mesela?

ilhamikarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini denedim arkadaslar ...olmadi sadece restore etmek isterim ama windows 7 de anlamadim cd yi bot etmiyor...cd den acincada dosya icindekiler acilmiyo uygun programi bulmak icin web hizmetini kullanin diyor....plungi kaldirmayi denedim ama program ekle kaldirda gozukmuyo....oyle ilgincki arkadaslar baslat/calistir da regedit yazinca bile media player cikiyor...ve media player bunu acamiyor...yuklu codec yok diyor...butun codecleri yuklemek istiyorum setuplar acilmiyor...media payer aciliyor...enteresan....plungi microsofttan indirdim oysaki...

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
hepsini denedim arkadaslar ...olmadi sadece restore etmek isterim ama windows 7 de anlamadim cd yi bot etmiyor...cd den acincada dosya icindekiler acilmiyo uygun programi bulmak icin web hizmetini kullanin diyor....plungi kaldirmayi denedim ama program ekle kaldirda gozukmuyo....oyle ilgincki arkadaslar baslat/calistir da regedit yazinca bile media player cikiyor...ve media player bunu acamiyor...yuklu codec yok diyor...butun codecleri yuklemek istiyorum setuplar acilmiyor...media payer aciliyor...enteresan....plungi microsofttan indirdim oysaki...

Sistem dosyalarının bozulmasında kullanılan sihirli:D komutu kullanmayı denediniz mi? başlat>çalıştır> sfc /scannow

uls2205

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım virüse ne hacet kendi sistemini kendin çökeltmişsin sadece media player a özgü bir şey değil yanlış ilişkendirmede her türlü program tüm uzantılara atabilir kendini formattan başka çaren yok