Windows 7 'de Hangi Anti-Virüsü Kullanıyorsunuz?

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Malumunuz son günlerin en popüler konusu Windows 7 merak ediyorum acaba kaç kişi antivirüs kullanıyor bu işletim sisteminde. Kullananlar hangi markayı tercih ediyor, ve sistem performansını nasıl etkiliyor. Bu konuda bilgilerimizi paylaşalım.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Malumunuz son günlerin en popüler konusu Windows 7 merak ediyorum acaba kaç kişi antivirüs kullanıyor bu işletim sisteminde. Kullananlar hangi markayı tercih ediyor, ve sistem performansını nasıl etkiliyor. Bu konuda bilgilerimizi paylaşalım.

Ben uzun zamandır windows 7 kullanıyorum. Şu sıra sürüm 7057'yi kullanıyorum. Pc'de XP, Vista, Win 7 kurulu. İstediğimi kullanıyorum. En rahatı olsa gerek. Ama açık söleyim Win 7'yi en çok kullanıyorum. Soruna gelince ben şahsen dün AntiVir 9 yükledim. gayette güzel. hiç kasma yok. Win 7 de destekliyor. yanına bir de spybot search destroy 1.62 koyarsın olur biter. İstersen aşşağıda linkler mevcut

http://www.filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
http://www.filehippo.com/download_antivir/

kolay gelsin

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben uzun zamandır windows 7 kullanıyorum. Şu sıra sürüm 7057'yi kullanıyorum. Pc'de XP, Vista, Win 7 kurulu. İstediğimi kullanıyorum. En rahatı olsa gerek. Ama açık söleyim Win 7'yi en çok kullanıyorum. Soruna gelince ben şahsen dün AntiVir 9 yükledim. gayette güzel. hiç kasma yok. Win 7 de destekliyor. yanına bir de spybot search destroy 1.62 koyarsın olur biter. İstersen aşşağıda linkler mevcut

http://www.filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
http://www.filehippo.com/download_antivir/

kolay gelsin

saol kardeş programlar mevcut bende. Amacım sadece bilgi paylaşmak ve bu konuda kafasında soru işareti olanlarında bu vesileyle bilgilenmesi. Ben antivir'in Win 7 yi destekleyip desteklemediğini readme sinden yada kendi sitesinden baktım ama desteklediğine dair bişey göremedim. :wassat:
Bu arada Avira 2009 hakkaten benim için number one... Zaten saolsunlar 3 aylık yasal key veriyolar. Full olarak kullanıyoruz :) Her üç ayda bi uğraşıyoruz yeni key için ama olsun değer :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tabii ki Kaspersky.

Windows 7 için özel sürüm çıkarmıştı ve ben gayet memnunum.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
avast 4.8 kullanıyorum vista da da xp de de win 7 de de hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar kesinlikle tavsiye ederim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
performans konusunda norton internet security 2009 da fena değil dostlar.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
anladığım kadarıyla norton 2009 performans konusunda çok kişinin terchi, zaten yılların tecrübesine sahip, peki trial sürüm bir ay bildiğim kadarıyla. Symantech promosyonu falan varmı aviradaki gibi ücretsiz üç aylık key falan. Bilgisi olan varmı yada kullanan arkadaşlar bu konuda nasıl bi yol izliyolar.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
promosyon görmedim ben ama yurtdışına da bakmak lazım.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
;)
30 günlük bi beraberliğimiz olacak anlaşılan :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
@Megatron
Röportaj yapar gibisin, güzel götürüyorsun şu ana kadar. :icon_:
Ben de önyargılı olduklarım hariç hepsini denedim.
Windows 7 ye destek verdiğini söyleyenler sistemi kilit!lerken antivir, avast, norton ve denemekte olduğum panda 1 adım öndeler benim gözümde

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Win 7 değil Win 7000 bile cıksa Kaspersky'den vaz geçmem :happy:

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
@Megatron
Röportaj yapar gibisin, güzel götürüyorsun şu ana kadar. :icon_:

Röportaj he :mrgreen::stuart: Bi taraftanda iş yapmaya çalışıyorum anca bu kadar valla :)

Aslında Antivir mi yoksa Norton İnternet Sec 2009 mu kurayım kararsızım. Arada kaldım :wacko:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Röportaj he :mrgreen::stuart: Bi taraftanda iş yapmaya çalışıyorum anca bu kadar valla :)

Aslında Antivir mi yoksa Norton İnternet Sec 2009 mu kurayım kararsızım. Arada kaldım :wacko:

30 gün norton, sonra antivir e devam :icon_:

Yağmurlu zamanda mutlaka şemsiye lazım :D

lBa1xkrV1fe7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
antivir destekliyor,gerçekten çok yeterli sistem kaynaklarınız varsa kaspersky kullanın

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Trend Micro Internet Security 2009 Pro
Varken.
Digerleri sadece.
Yazilim :D
1995'ten beri sasmaz!