Windows 7 de Ağ Kurmak

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar kablonet kullanıcısıyım laptop ile masaüstü pcm arasında ağ kurup dosya alışverişi yapmak istiyorum ikisin de de win 7 var. Ağ kurmay kalktığımda 69 pc i görüyorum (kablonet diğer kullanıcılarını yani) Benim bilgisayarımın user kısmı (bütün belgelerim) paylaşıma açık oluyor win 7 için sadece benim istediğim pc ye ayrıcalık tanınacak bir paylaşım söz konusu mu?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sizin diğer pcleri görmeniz önemli değil siz parola koyduğunuz zaman onlar sizin dosyalarınızı göremeyecek ve kullanamayacaktır.Gelişmiş paylaşım ayarlarına girerek parola koyabilirsiniz.

Resim eklemede sorun var zannederim ,ekleyemedim.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bir resimli anlatım olsa süper olur.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bir resimli anlatım olsa süper olur.

Gün içerisinde konuyu gördüm. Sonra Windows 7 yi kaldırdığım için resimli anlatım imkanı olmadı.
Yine de birkaç kaynağa bakıyorum şimdi :)
Ekleme:
İş ağı, ev ağı gibi ayrı kategorilerde ağ kurma şansımız var :)

Bir ev ağı tanımlayıp dosyalarınızı sadece kendi makinalarınız arasında paylaşabilirsiniz
Her iki makinadan birbirine ev grubu yetkilerini verdikten sonra resimdeki gibi kolayca paylaşım yapabilirsiniz :

Ayrıca bkz.
Ev ağı kurma / microsoft.com

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sorun şu ki ev ağı kurduğumda yahut ağı açmaya kalktığımda aşağıda ki resimlerde ki gibi oluyor ve bütüm belgelerim ve resimlerim kullanıma açılıyor. Yapmak istediğim başkalarının benim paylaştıklarımı görmemesi ve sadece benim istediğim pc nin görmesi.

adszax.png

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bu ağ ne olarak görünüyor?
İş ağı mı ?

Denetim Masası/Ağ yolunu takip ederek bir resim alabilir miyiz ?