Windows 7 Combofixle gelen sorunlar ( Ekran kartı - Recovery)

Alicaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum 3 aylık bir Haier marka leptobum var. Geçen gün bi kaç virüs vardı yavaşlamıştı bilgisayar Combofix ile tarattım sildirdim temizlettim anlayacağınız. Ama xp 'deki gibi değilmiş :) Windows 7 de ekran kartı dosyalarınıda siliyormuş sorunumda o yüzdenmiş . Şimdi sorunum ;
Oyunlarda ve paylaşımlı ekran kartı yetmediğinde bildiğiniz gibi otomatik paylaşımsız ekran kartına geçiyor ama combofixi kullandıktan sonra geçmemeye başladı. Fn tuşlarıyla geçmeye çalışıyorum yine olmuyor ekran 1 sn kararıp geliyo ama geçmiyor Nvidia ekran kartına. Driverlerle alakalıdır vb diye baktım yükledim tekrar tekrar ama olmadı. dediğim gibi bilgisayarı formatlamak gerekiyomuş . Recovery dediler kurtarma dediler sistem geri yükleme dediler kafam karıştı. F8 le bilgisayarı onarmaya kalktığımda hata verdi windows 7 kurulum diski falan diye halbuki bana cd vermediler ve bildiğim kadarıyla verilmiyoda
ben windows 7 ye formatı cd'siz şekilde nasıl atarım ve cd ile atmayıda düşündüm internetten indiripte fakat arkadaş orjinal falan gider windows 7 dedi uğraşmadım

Okumak istemeyen olursa :)

Windows 7 ' ye formatı nasıl atarım F8 ile Bilgisayarı onarmayı denedim olmadı hata verdi.
sistem geri yüklemesi oluşturmayı unutmuşum nasıl bi aptallıksa ve diskte oluşturmadım .

Yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler en son çare olarak garantiye geri göndermeyi düşünüyorum zaten eninde sonunda göndericem klavye - jack girişi - fan sorunları var 3 aylık leptobun hepsi kullanıcı hatası bide :)

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba usb ile atmayı deneseniz birde. yazıyı öyle göz gezdirerek okudum. google amcaya usb ile format diye sorun ben artık öyle yapıyorum recover bendede vardı sildim şimdi ise uğraşmıyorum zaten nadir format atarım...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben combo fix i bir çok defa kullandım (Win 7 Ultimate 64 bit) hiçbirinde Ekran kartı dosyalarım silinmedi. Sorunun başka yerde olabilir mi ?

Alicaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Combofix kullandınız mı?

Burada bir ara verip bir bilgilendirme yapmak istiyorum;

Combofix çoğu bilgisayar kullanıcısının bildiği ve kullandığı bir zararlı yazılım(Malware,Spyware vs) temizleme programı. Ancak bu programın Optimus dosyalarından bazılarını da sildiği bilinen bir hata. Daha önce Combofix kullandı iseniz uygulayacağınız hiçbir çözüm adımı işe yaramayacaktır. Bu durumda en pratik yöntem işletim sistemini yeniden kurmak ve bir daha Combofix kullanmamak olacaktır. Kullanmadıysanız okumaya devam edin...
@friendly http://www.enpedi.com/2010/10/nvidia-optimus-test-tool.html burasıda kaynak hocam sorun combofix kullandıktan sonra geldi
@hakan00 yani internetten windows 7 indirsem aktivasyon kodu tekrar işime yarar mı yoksa kullanıldı diye hata veripte orjinal win7 gitmesin :)