- Reaksiyon puanı
- 3,247
Rica ederiz.Tesekkurler rise linkler ilk mesaja eklendi,
Uploading.com'da sanirim yakinda biter...
Uploading.com yüklemesi sürüyor..
Rica ederiz.Tesekkurler rise linkler ilk mesaja eklendi,
Uploading.com'da sanirim yakinda biter...
dream scene nasıl açabiliyoruz sivasspor?
Bu kurulum Windows 7 build 7600 işletim sistemidir.ya çok özür dilerim ama valla anlamadım ya sizde bana hak verin biraz kotalı kullanıcıyım bunu bilmem lazım :S 2. şansım yok çünkü lütfen bi cevap vrsin birisi...
sivasspor kardeşim çanakkale v2 yükledim ve her açılışta güvenlik merkezini tekrar aktif etmem grektiğini gösteren bir uyarı alıyorum.bu konuda yardımcı olursan sevinirim
Bilgisayar simgesine sağ tıklayıp Yönet diyerek yola çıkıyoruz.rise benim sorunuma da bir çözüm varmı
YA şu mediafare linkleri çok gzel ya bekleme yok aynı anda birçok dosya indirebiliosun ve download manager ile hız 5 e katlanıor artı birde net giderse oldugu yrden devam edio yani pause edilebilior onun için lütfen medifare dosyalarını biyüklesen![]()
allah razı olsun sana her fırsatta dua ediyorum cidden güzel yapıyorsunuz işinizi çok güzel hemde ... tekrardan teşekkür ediyorum:thumbup1::yes:Yukleniyor su anda birazdan 7. parca bitmis olur,
Bittikce eklenecek...
Storage.to, uploading.com ve repiadshare diger alternatiflerimiz...
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
allah razı olsun sana her fırsatta dua ediyorum cidden güzel yapıyorsunuz işinizi çok güzel hemde ... tekrardan teşekkür ediyorum:thumbup1::yes:
gercekten tebrik ediyorum bende sıvaslıyım ...
bir sıvaslı oolrak sana yakısanı en gusel sekılde yapmısın tebrikler
mediafire part 4 ve 8 de cild paket veri hatası verdi 13 de de yanlıs parola flan ddi ??? acil yardım please :'(
tamam dedigin gibi çektim rapidden 4 ve 8 i sorun çözüldü tekrardan saolasın sivasspor... ii geceler
"Password required to view this page" yazan kısma shiftdelete.net yazıp onaylarsanız karşınıza 29 karakterden oluşan rar şifresi çıkacak..