Windows 7 Beta Download linkleri

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Microsoft 2010 yılında piyasaya sürmeyi planladığı Windows 7 versiyonunun BETA çalışmalarından önce çıkarttığı Ön Sürüm 1 ardından şimdi Ön Sürüm 2‘yi küçük bir test grubuna dağıttı. İlk Ön Sürüme nazaran farklı bir kaç yenilik sunmakta;
- Bunlardan bir tanesi, Kullanıcı Hesap Denetimi (UAC)‘de yapılan değişikler; Windows Vista‘da programlarımızı yüklerken ya da bir program çalışırtırırken karşımıza çıkan uyarı mesajları canımızı sıkmakta, Windows 7 ile birlikte Kullanıcı Hesap Denetimi (UAC) geçici olarak devre dışı bırakılabilecek. Bu sayede programlarımızı kurarken sinirlerimizin bozulmasını önlemiş olacağız.
- Bir diğer değişiklik ise Sağlık Merkezi (Healt Center) olarak adlandırılan Güvenlik Merkezi eklentisi. Bu özellik sayesinde Güvenlik Merkezimide Güncelleştirmelerimiz, Güvenlik Ayarlarımız ve Antivirüs Programımızın durumunu görmenin yanında Hangi Kullanıcı Hesaplarında problem olduğunu ve datalarımızın yedekleme durumu ile ilgili bilgi alabileceğiz. Bir nevi Kontrol Merkezi diyebiliriz.
- Son olarakta masaüstü arama motoru Windows Search 4.0 var. Daha gelişmiş bir arama yapısı ile bizlere sunulacak. Explorer üzerindeki arama kutucuğunuz fare imleci ile değiştirebilme özelliğide bunlara ek olarak gelmektedir.

Yabancı sitede arkadaşın biri yüklemiş kendi bilgisayarına, görüntüleri paylaşmış, bir göz atalım

1213122335_m2_winver.jpg

1213122391_m2_1.jpg

1213122388_m2_2.jpg

1213122311_m2_3.jpg

1213122389_m2_4.jpg

Buyrun bu da videosu
http://static.youku.com/v1.0.0330/v/swf/qplayer.swf?VideoIDS=XMjA5ODY1NDQ=&embedid=-&showAd=0

İNDİRMEK İÇİN (2679 MB İNGİLİZCE 32 BİT)

http://www.vista123.net/files/File/Others/Windows 7 M2.rar

TORRENT

http://rapidshare.com/files/111081155/win7.6519.1.071220-1525.lab_fixinniz.milestone2.iso.torrent

Kaynak
Bilgiler: http://www.windows7.gen.tr/

http://www.vista123.net/content/windows-7-milestone-2-m2-available-herepicturesvideotorrent

http://keznews.com/4654_Windows_7_Milestone_2_M2_available_on_Torrent_Websites

Fotoğraflar: http://viennaos.net/soft/734-windows-7-milestone-2-vista-sp1-customized.html

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
noluyo burda :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Microsoft'un sadece kendi test grubuna dağıttığı Windows 7'nin alpha sürümü hackerlar tarafından ele geçirilmiş. Olan bu

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
olan bu da,bunu yayınlamak ne derece forum kurallarına uyar bilemeyeceğim :)

bekleyip göreceğiz :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o konuda haklı olabilirsin. neyse canımız sağolsun:)

hellbutcher000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç merak etmiyorum kesinlikle vista gibi sıkıntılı olucak!

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Forum Kurallarına Aykırı olduğunu düşünüyorum.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Etrafta açık linkler görüyorum! Tamam, konu güzel ama forum kurallarına aykırı davranış söz konusu. Yarışçı arkadaşım bölüm moderatörüyle temasa geçersen iyi olur.

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
nıye aykırı olsun ya zaten adı uzerınde deneme surumu???

kenan147

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence şimdiden bu sürümü kurmayalım diyorum.Özellikle çalışan bir sisteminiz varsa.Daha alpha bir sürüm olduğu için donanım arızalarına kadar sorunlar çıkabilir.Onun için kararlı test edilmiş beta sürümü çıkana kadar denememkte fayda var ama ben genede xp derim.Şu andada vistayı test ediyorum bakalım ne kadar dayanacağım.Birde onu deneyelim bakalım ne çıkacak.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kesin ele gecirilmistir %100 yani.
Bu ele gecirmeler sonunda niyeyse microsoft bedavadan gonullu 100 binlerce betatester buluyor hemde bu testerlarin hic bir talebi yok.

Vista rayina oturmadan sen Windows 7 yapiyom dersen mkropsoft daha cok isin vaar:D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bence adamlar Vista yı yaparken bile Windows 7 yi geliştiriyordu.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Vistadan hiçbir farkı yok gibi. 3D masaüstlerinin standart olması için ne kadar bekleyeceğiz ?

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yarışcı Windows 7 Video Gerçek değil. Dosya ise 13.5 KB içinde ne var. Yoksa virüs var. :D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Başlıkta bile "sızdı" diyorsun,nasıl yasal oluyor..
Konunun kilitlenmemesi de hayli ilginç bu arada..

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kesin bir çapanoğlu var bu işte :mrgreen:

Reaksiyon puanı
189
Microsoft'un sadece kendi test grubuna dağıttığı Windows 7'nin alpha sürümü hackerlar tarafından ele geçirilmiş. Olan bu
alakası yok vistaya tema patlatıp koymuşlar ortaya millet de windows 7 sanıo. bu tip şeyleri dedem bile yapar. biz de yapıp millete kakalıyoduk millet de yiyodu walla. ana kuruluma birkaç program ekle azıcık efekt biraz da tema al sana yeni windows. oldu be..

fasa fiso bunlar. boşu boşuna indiripde kotalarınızı harcamayın...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yarışcı Windows 7 Video Gerçek değil. Dosya ise 13.5 KB içinde ne var. Yoksa virüs var. :D
torrent olduğu için torrent in yazılı olduğu metin belgesinin boyutu o

Başlıkta bile "sızdı" diyorsun,nasıl yasal oluyor..
Konunun kilitlenmemesi de hayli ilginç bu arada..
yasal olduğunu söylemedim ama yasal olmadığı da kesin değil

alakası yok vistaya tema patlatıp koymuşlar ortaya millet de windows 7 sanıo. bu tip şeyleri dedem bile yapar. biz de yapıp millete kakalıyoduk millet de yiyodu walla. ana kuruluma birkaç program ekle azıcık efekt biraz da tema al sana yeni windows. oldu be..

fasa fiso bunlar. boşu boşuna indiripde kotalarınızı harcamayın...

kardeş ben şu an indiriyorum. kurduğumda sana gerekli bilgileri veririm, ama şu an yaptığın karalama yanlış gibi

Kesin bir çapanoğlu var bu işte :mrgreen:

sanmıyorum, ama yine de olabilir de. yabancı forumlarda kuranlar çok olmuş hepsi düşüncelerini yazmış, linklere bakabilirsin

kesin ele gecirilmistir %100 yani.
Bu ele gecirmeler sonunda niyeyse microsoft bedavadan gonullu 100 binlerce betatester buluyor hemde bu testerlarin hic bir talebi yok.

Vista rayina oturmadan sen Windows 7 yapiyom dersen mkropsoft daha cok isin vaar:D

bak ben öyle düşünmemiştim. belki de doğrudur.:)

Kedidir kediiiiii.......

kardeş kabalık istemem ama sen ne demeye çalışıyon

Etrafta açık linkler görüyorum! Tamam, konu güzel ama forum kurallarına aykırı davranış söz konusu. Yarışçı arkadaşım bölüm moderatörüyle temasa geçersen iyi olur.

kardeş microsoft gelip size dava açmaz merak etme tam tersi gönüllü kullanıcı bulduğundan daha da memnun olur

Bence şimdiden bu sürümü kurmayalım diyorum.Özellikle çalışan bir sisteminiz varsa.Daha alpha bir sürüm olduğu için donanım arızalarına kadar sorunlar çıkabilir.Onun için kararlı test edilmiş beta sürümü çıkana kadar denememkte fayda var ama ben genede xp derim.Şu andada vistayı test ediyorum bakalım ne kadar dayanacağım.Birde onu deneyelim bakalım ne çıkacak.

haklısın kararlı sistem isteyenler asla yüklememeli

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yükleyenler ekran görüntülerini paylaşırlarsa iyi olur :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yarışçı, forumda rapid yada torrent linki vermek yasak. Microsoftun memnun olup olmaması beni ilgilendirmez. Sadece forum kurallarına riayet edin o yeter.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yarışçı, forumda rapid yada torrent linki vermek yasak. Microsoftun memnun olup olmaması beni ilgilendirmez. Sadece forum kurallarına riayet edin o yeter.

direkt torrent linki vermiyorum zaten.

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence modifiye edilmiş Vista dan başka bir şey değil bu.Görüntüsü bile aynı Vista.Torrent dosyasının adı bile "Vista SP1 Install DVD". :D Boşuna indirmeyin. :D

samich

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence driver lar felan hiçbirşey hazır olmadan çıkarmak zor olur

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Bence linklerin paylaşımının bir mahsuru yok beta zaten testerlara gönderilen versiyon lisans kaygısı yoktur, Microsoft kendi sitesinden veya Download.com'dan linki dağıtmadığına göre de rapid/torrent'e başvurmanın sakıncasını da göremiyorum. Virüs diyorsanız indirmeyin zaten beta sürüm bu çok şey kaybetmezsiniz.
Teşekkürler paylaşım için.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence modifiye edilmiş Vista dan başka bir şey değil bu.Görüntüsü bile aynı Vista.Torrent dosyasının adı bile "Vista SP1 Install DVD". :D Boşuna indirmeyin. :D

Görüntüsünün Vista'ya %80 benzediği doğru ama torrent dosyasının adı Vista SP1 değil arkadaş, niye milleti kandırıyorsun

Windows 7 Milestone 2 torrentin ismi

bence driver lar felan hiçbirşey hazır olmadan çıkarmak zor olur

Vistanın driverları %99 uyması lazım

Bence linklerin paylaşımının bir mahsuru yok beta zaten testerlara gönderilen versiyon lisans kaygısı yoktur, Microsoft kendi sitesinden veya Download.com'dan linki dağıtmadığına göre de rapid/torrent'e başvurmanın sakıncasını da göremiyorum. Virüs diyorsanız indirmeyin zaten beta sürüm bu çok şey kaybetmezsiniz.
Teşekkürler paylaşım için.

anlayışın için teşekkür ederim, ben yükledim virüs değil, 3 farklı virüs programıyla(Bitdefender 2009, Avira Antivir, Panda 2008) tarattırdım onlar da virüs bulamadı. alpha sürümü olduğundan Vista'ya inanılmaz benziyor. Bazı yerleri değişik sadece