• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Başlat klasik menü oluşturma

win7 yi kurduğumda ekleyeceğim :) dvd yazıcı alabilirsem tabi

Ne zaman süper mod. oldun yahu bu ne hız :D

Neyse hayırlı olsun

o video da ne yaptıkları anlaşılmıyor.hangi proğramı kuruyor?hangisini siliyor hiç belirgin değil.
keşke daha detaylı anlatım olsaydı...
ayrıca orjınal başlat menüsü tamamen siliniyor mu? oda belli değil...

Gelişmiş bi start menu kullanmak varken neden Klasik isteyeyim ki :)

bence klasik başlat menüsünün yerini hiç bişey tutamaz....
çok güzel oldu bunu öğrendiğimiz...hemen kuruyorum....

ben XP'de bile klasiğe dönenleri hoş karşılamazdım. Yeninin gözünü seveyim :D

gelişmiş start menüyü göremedim ki klasiğe geçeyim :D

gereksiz diyen arkadaşlara katılmıyorum....
Sorum şu bu özellik 64 bitte çalışmıyor başka bi yöntemi varmı acaba?
İnşallah vardır yeni başlat menüsü vistanın kindende kötü olmuş...

EN çok Windows Xp başlat menüsünü beğenmiştim hala da beğeniyorum. Keşke öyle bir dönüşüm mümkün olsa...

Xp'de klasik kullandım sürekli çünkü yeni başlat menüsünün hiçbir fonksiyonu yoktu. Fakat Win7'de ki başlat menüsü gayet yetenekli ve akıllı zehir gibi maşallah :)

gereksiz diyen arkadaşlara katılmıyorum....
Sorum şu bu özellik 64 bitte çalışmıyor başka bi yöntemi varmı acaba?
İnşallah vardır yeni başlat menüsü vistanın kindende kötü olmuş...
kötü değil sadece kullanışlı olmamış :) onun dışlında mükemmel :) win7 bi hızlı başlatın eksikliği yaşıyorum onu da rocketduck ile hallettim :)

bence kötü olmuş.nedenine gelince hem xp de hem vistada tüm proğramlar sağa açılırken bunda kendi içinde açılıyor o nedenle proğramı bulmak zaman alıyor.kısacası kullanışsız.
ayrıca klasik başlat menüsünün bir sadeliği ve şıklığı vardı herşey yerli yerindeydi onu kaldırmalarıda ayrı bi falso olmuş....
her zaman için bol seçenek iyidir.ama microsoft seçeneği kullanıcıların elinden almış görünüyor...

Benim için Windows klasik görüntü her zaman başkadır.Ama klasik başlat vazgeçilmezim..Win 7 nin tek alışamadığım yönü.

Artık modernleşmeyi seçip adapte olmaya çalışsak. Standartları yükseltsek diyorum ha :)

normal menü sırf arama özelliği için bile tercih edilebilir
klasik menü bir şeyin yerini ezbere bilmiyorsanız ona ulaşmanızı yavaşlatıyor

bence normal görünümü daha iyi klasik hiç hoş durmuyor

alışkanlık klasik menü gayet kullanışlı geliyor bana