Windows 7 başlangıç onarma sorunu ve diğerleri

recepcihandar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir kaç hafta önce bilgisayarım disk taraması yapıyor sonra açılıyordu. daha sonra disk taramasını bitirmiyor defalarca kez aynı şeyi yapıp res atıyordu. diğer bölümde xp işletim sistemi vardı o bölüme win 7 formatı attım ve hata veren win 7 bölümünü biçimlendirdim.. bilgisayar açılıyordu ama aynen disk tarama işlemi tekrar yapıyordu. sonra başlangıç onarma ekranı geldi defalarca kez format amama rağmen bilgisayar bir kaç gün sonra aynı hatayı veriyor. bu durum donanımsal kaynaklı olabilir mi ? " bu arada hardisk , win7 sağlamken çökecciği uyarısı veriyordu. " diğer çözüm yollarını denedim başlangıç onarma üzerine herşeyi :mad::mad::mad:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Muhtemelen harddisk sorunlu.
Defrag programlarıyla onarma ve birleştirme yapmayı dene.

recepcihandar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim kardeşim. peki şuan hardiskimde önemli dosyalar var onlara zarar gelir mi ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yok dosyaları kurtarırsın bi şekilde ama diğer bölümde xp ile açınca xp normal açılıp normal çalışıyor muydu??..

recepcihandar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normaldi sorunu yoktu ama onuda uzun zamandır kullanmıyordum. bunlar elektirik gidip gelmesyle başıma geldi

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Haa elektrik kesintisiyle olduysa sorunun kaynağını bulmak için donanımları tek tek test etmek lazım.. Sorun ya işlemcide ya harddiskte..

recepcihandar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun kısmen çözüldü. Hala disk taraması yapıyor. Usb donanımını çıkardım. Durmadan ışığı cihaz varcasına yanıyordu. Sorun bu olabilirmi?