7 Aralık 2009 #1 L liebe Asistan Katılım 7 Aralık 2009 Mesajlar 358 Reaksiyon puanı 8 Puanları 0 Windows 7 kendi arama özelliği varya o kayboldu arkadaşlar nasıl oldu anlamadım :cursing: Arama özelliği olmadan birşey bulamıyorum, yardım edermisiniz ? :crying: Nasil geri getirebiliriz.
Windows 7 kendi arama özelliği varya o kayboldu arkadaşlar nasıl oldu anlamadım :cursing: Arama özelliği olmadan birşey bulamıyorum, yardım edermisiniz ? :crying: Nasil geri getirebiliriz.
7 Aralık 2009 #2 P pcwolf Dekan Katılım 21 Ocak 2009 Mesajlar 7,542 Reaksiyon puanı 33 Puanları 1,228 hizmetlerden windows search mı kapatıldı? belki alakalı değildir ama...
7 Aralık 2009 Konuyu başlatan #3 L liebe Asistan Katılım 7 Aralık 2009 Mesajlar 358 Reaksiyon puanı 8 Puanları 0 pcwolf dedi ki: hizmetlerden windows search mı kapatıldı? belki alakalı değildir ama... Genişletmek için tıkla ... Tuaf olan hizmetlerde de yok?
pcwolf dedi ki: hizmetlerden windows search mı kapatıldı? belki alakalı değildir ama... Genişletmek için tıkla ... Tuaf olan hizmetlerde de yok?