Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 7 64bit "crash dump" Mavi Ekran Hatası ???
Arkadaşlar selam. crash dump hatası 1 aydır kabusum olmuştu. Açılışta F8 ile açarak güvenli mod yüklettim. Deneme yanılma yöntemiyle problemin başladığı zamanlarda yaptığım Windows güncellemelerini listeledim. O dönem yaptığım tüm güncellemeleri kaldırdım. Şimdilik sorunsuz çalışıyor. Kurtuldum bu beladan galiba Denemenizde fayda var.
Sevgiler.
beyler mavi ekrannnnnnn amd fx4100 işl. 4 gb 1333 sgotuculu ram asus 6670 2 gb ekran kartı 40 günlük bilgisayar habire mavi mavi mavi varmı bi fikriniz
Normal olarak çalışan bilgisayarımda geçen hafta bir hata oluştu. Photoshopta çalışırken birden bire kilitlenip yeniden başladı. İlk açıldığında ekran çözünürlüğü düştü ve renk geçişlerinde tırtıllı çizgiller oluşmaya başladı. Driverını güncelleyip yeniden başlattığımda dump hatası verdi. Daha sonra Anakartın driverlarını güncelledim, ekran kartını ve ramleri söküp taktım ama hala düzelmedi. Monitörü onboarda takıp çalıştırdığımda bir problem olmuyor ama ekran kartına taktığımda bu hata devam ediyor.
Anakart: Asus 5A78L-M LX
Ekran Kartı: Zotac Nvidia GTX460 1Gb/256 bit
Ram: 4 gb DDR3 Kingston Hyper
Merhabalar,
Samsung Marka Bir laptopum var 2012 Haziran ayında aldım ve bir hafta öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum. Yegenim bilgisayarı bir kere düşürdü ve ondan sonra bu hatayı almaya basladım.
Tahminimce Ram'den kaynaklanıyor bu sorun. Mavi ekran cok hızlı gelip gidiyor Memory dump falan onu zor okudum.
Mavi ekran gelip bilgisayar kapanınca öylece kalıyor yeniden baslatmıyor windowsu. bilgisayarın elektrik baglantısını kapatıp tekrar baglıyorum ve resmen canı isterse baslıyor.
Bunun servise gitmeden bir çözümü var mıdır? Bilen bir arkadaş tarif ederse minnettar kalırım :/