• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 64 bit uyumlu ama yüklemiyor yardım

kaTsella

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ram alıcam 4 gb ama 64 bit lazımmıs arastırdım cpu z le fılan 64 uyumlulugu varmı dıye
yaptım uyumluluk var dedi fakat windows 7 64 bit yüklemiyor :S

cpu-z ss:
7t1uu.png

performans ve sistem bilgileri dende bakılıyormus oradanda baktım uyumluluga olumlu cıktı

performans ve sistem bilgileri ss:
7t1tr.png

hata ss :
7t1u6.png

yardım edin arkadaşlar bekliyorum yorumlarınızı.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam 64 bit yükleyecem diye kendini harap etmene gerek yok. 32 bit yüklersen zaten 3.5 gb ram görür ki yeter fazlasıyla. 64 bit yüklersen 4 gb tamamını görür ama performans olarak ikiside birbirinin nerdeyse aynıısdır. çok küçük farklar vardır. onları normal günlük kullanımda farkedemezsin bile

Reaksiyon puanı
2,148
Windows içinden kurma, bilgisayarı DVD'den başlatıp öyle kur. Daha önce öyle format atmadın mı?

kaTsella

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam 64 bit yükleyecem diye kendini harap etmene gerek yok. 32 bit yüklersen zaten 3.5 gb ram görür ki yeter fazlasıyla. 64 bit yüklersen 4 gb tamamını görür ama performans olarak ikiside birbirinin nerdeyse aynıısdır. çok küçük farklar vardır. onları normal günlük kullanımda farkedemezsin bile

kardeş ek olarak alıcam 4 gb toplam 6 gb olucak :S

Windows içinden kurma, bilgisayarı DVD'den başlatıp öyle kur. Daha önce öyle format atmadın mı?
onceden xp ye denemistim pc acılırken formatlamayı fakat ben bunu netten indirdim iso olarak onu ben cd atıp denerim yaptıgımda mesaj olarak atarım. öneriler için sagolun.

kaTsella

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklendi 64 bit ama türkce deilmiş türkçe yama arıyorum saolun.

kaTsella

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet windows 7 ultimate service pack 1

arkadaşlar yarın alıcam ramlerı fakat pc 2 gb var suan kullanıla bilir ram 1.87 yazıyor ramlerı aldıktan sonra sorun cıkarmı tamamını kullanmak ıstıyorumda ramlerın.