nasıl ?Ben usb flash vb hiçbirşey kullanmadan direk format atıyorum. biosada girmeme gerek kalmıyor.
hem 32bit i hard format yapmadan 64 bit yapamassın diye biliyorumBen usb flash vb hiçbirşey kullanmadan direk format atıyorum. biosada girmeme gerek kalmıyor.
Format dosyasını iso olarak indiriyorum ardından winrar ile açıp içerisindeki setuptan formata başlıyorum. Normal bir formattan hiç bir farkı yok. En azından bilgisayarcıya gidip para vermektense yada usb ile uğraşmaktansa böyle 10 dakika içerisinde bilgisayarı formatlayabiliyorum.nasıl ?
Sürekli böyle formatlıyorumda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Oradan olmaz bilgisayar bozarsınız.
zaten 64 den 32 çevireblirsin ama 32 den 64 e öyle çeviremessinFormat dosyasını iso olarak indiriyorum ardından winrar ile açıp içerisindeki setuptan formata başlıyorum. Normal bir formattan hiç bir farkı yok. En azından bilgisayarcıya gidip para vermektense yada usb ile uğraşmaktansa böyle 10 dakika içerisinde bilgisayarı formatlayabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7 64 Bit kullanıyordum, 2 hafta öncesinde 32 bite çevirdim şuan 32 bit olarak kullanıyorum.
Setup'dan açma olayı mantıklı hele BIOS'un bozuksa hayat kurtarıyor.Format dosyasını iso olarak indiriyorum ardından winrar ile açıp içerisindeki setuptan formata başlıyorum. Normal bir formattan hiç bir farkı yok. En azından bilgisayarcıya gidip para vermektense yada usb ile uğraşmaktansa böyle 10 dakika içerisinde bilgisayarı formatlayabiliyorum.
Windows 7 64 Bit kullanıyordum, 2 hafta öncesinde 32 bite çevirdim şuan 32 bit olarak kullanıyorum.
ama benim istediğim olmaz çünkü o setup dosyaları 64 bit uyumlu olduğu için benim hard format yapmam lazımSetup'dan açma olayı mantıklı hele BIOS'un bozuksa hayat kurtarıyor.
Az bilinen fakat hayat kurtaran bir özellik.Setup'dan açma olayı mantıklı hele BIOS'un bozuksa hayat kurtarıyor.
O değişiyor. 64 bit UEFI de 32 Bit Windows'a çeviremezsin. 64 bit Legacy'de oluyor mu denemedim.zaten 64 den 32 çevireblirsin ama 32 den 64 e öyle çeviremessin
Ben o şekilde 64 biti 32 bite çevirdim düşürürken sıkıntı olmadı ama yükseltirken olursa orasını bilemem.ama benim istediğim olmaz çünkü o setup dosyaları 64 bit uyumlu olduğu için benim hard format yapmam lazım
Discord var mı? Size bizzat yardım ederim detaylı olarak.ama benim istediğim olmaz çünkü o setup dosyaları 64 bit uyumlu olduğu için benim hard format yapmam lazım
varDiscord var mı? Size bizzat yardım ederim detaylı olarak.
Tamam, SDN'den özel konuşma başlatıyorum. Hesabınızı yazın davet atayım.
Bunda öğrenmeye değer işlem yok. Alt tarafı format.Buradan yap öğlenirelim.
haklı benim gibi sıkıntı çeken insalarda öğrenmiş olurTamam, SDN'den özel konuşma başlatıyorum. Hesabınızı yazın davet atayım.
Bunda öğrenmeye değer işlem yok. Alt tarafı format.
Merak etmeyin rehber konu açacağım bununla alakalı. Siz düşünmeyin orasını yani.haklı benim gibi sıkıntı çeken insalarda öğrenmiş olur
Burada anlatması üşendirici. Discord daha iyi. Zaten rehber açacağım ama bugün değil.haklı benim gibi sıkıntı çeken insalarda öğrenmiş olur