Ali_Eren34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
önceden windows 10 kunlanıyordum yine 32 bit di laptop 64 destekliyor ama bi türlü 64 bit işletim sistemi kuramıyorum yardım edebilecek varmı ?
evet biliyorum ama hard format yapamıyorum32 bit işletim sistemiyle 64 bit farklıdır 64 bite yükseltmek için 64 bit format atmak gerekir
bios sürümü 3.532 bit işletim sistemiyle 64 bit farklıdır 64 bite yükseltmek için 64 bit format atmak gerekir
geçmiş olsun sanırım bir şeyler olacak
tamam biliyorum ama bios da nasıl usb format aktif edeceğimi bilmiyorumArkadaşının dediği doğrudur temız format atınız.
usb yi taktığın zaman boot menüsüne girip usb yi seçeceksin ve format başlayacaktamam biliyorum ama bios da nasıl usb format aktif edeceğimi bilmiyorum
senin attığınımı indireyim ?Boyle siteler önermiyoruz.
Korsan yoktur.
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net
nasıl yapacağımda yardım edebilirmisiniz bayadır bunla uğraşıyorum ama yapamadım32 bit ile 64 bit mimarileri farklıdır, varolan işletim sisteminizi formatlayarak ancak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
.NET Framework için daha yeni bir sürüm indirmenizi istiyor, güncelleyin ya da baştan bu sürümü kurun.Ekli dosyayı görüntüle 105903
bu sorun çıktı açınca
Öncelikle 64-bit mimariye sahip istediğiniz işletim sisteminin ISO kalıbını USB’ye yazdırın, ardından USB’den başlatın, kurulum bitip yeniden başlatma istediğinde USB’yi çekin, işlem bu kadar.nasıl yapacağımda yardım edebilirmisiniz bayadır bunla uğraşıyorum ama yapamadım
driver boost dan tarama yapsam sıkıntı olurmu yoksa internetten mi indireyim.NET Framework için daha yeni bir sürüm indirmenizi istiyor, güncelleyin ya da baştan bu sürümü kurun.
Driver Booster gerektirecek bir durum yok, Microsoft’un sitesinden indirmeniz yeterli.driver boost dan tarama yapsam sıkıntı olurmu yoksa internetten mi indireyim
teşekkür ederim sıkıntı çıkmadan kurarım inşallahDriver Booster gerektirecek bir durum yok, Microsoft’un sitesinden indirmeniz yeterli.
şuan iniyor dediğniz programı indirdim kurulunca açacağımOradan olur benim dediği yerde olur.
Oradan olur benim dediği yerde olur.
tamam seçtimHayır windows 7 2018 nemedin oradan ingilizce var türkçe yoktur.