Windows 7 0x00000f hatasi

King_TR27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarım dün çalışıyordu ve bugün açtığımda Windows başlatılamadi 0xc00000f hatasi verdi. Elimde hiçbir Windows diski yok. Ne yapabilirim.

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Güvenli modda açıp onarmayı deneyin.

King_TR27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Geçemiyor musunuz? Geçmeyi mi bilmiyorsunuz?
Güvenli moda geçmeyi biliyorum fakat Güvenli moda gecemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resimdeki hatayı alıyorum işte format diskide yoktur elimde nasıl acabilirim

Reaksiyon puanı
5
Böyle olacak gibi durmuyor, bilgisayarının bios tuşu aracılığıyla Bios a gir. Ordan sıfırlayabilirsin.

Reaksiyon puanı
5
Sıfırlamak derken biosta format işlemini kastettim temiz bir diske kuracağınız işletim sistemini yükleyin gerisi internette size nasıl format atacağını adım adım gösteriyorlar. disk oluşturma dahil

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Bilgisayarım dün çalışıyordu ve bugün açtığımda Windows başlatılamadi 0xc00000f hatasi verdi. Elimde hiçbir Windows diski yok. Ne yapabilirim.
Ben, ya bu hatanın aynısı, ya da bu hataya benzer hata almıştım. Sonunda f olduğuna eminim. Bilgisayarın hard diskini çıkardım, sonra tekrar takınca diski 0 gb olarak gösterdi, onarım diski işe yaramadı, hard disk perte çıktı. Ama sizde Harddisk kapasitesi doğru gösteriyorsa onarım diski ile halledebilirsiniz. Windows sürümünüz ney ise, çevrenizde kullanan var ise o bilgisayardan onarım diski oluşturarak kendi bilgisayarınızı onarabilirsiniz. İşe yaramaz ise format atınız. Onun içinde ayrıca disk oluşturmanız gerekecek ya da usb.