Malmedy
Profesör
SA linux çok problemli.En son mavi ekran verdi bide internet yoktu.Win2000 le Win10 dualboot yapsam sorun çıkarmı?Sanal makine aynı hissi yaşatmıyor
Kuramazsın.SA linux çok problemli.En son mavi ekran verdi bide internet yoktu.Win2000 le Win10 dualboot yapsam sorun çıkarmı?Sanal makine aynı hissi yaşatmıyor
niyeKuramazsın.
Uyumsuz artı UEFI değil artı Windows Boot Manager yok.
Sanal makine.niye
Mesaj otomatik birleştirildi:
40gb boş bir alan var
Ubuntu ya 5.7 kernel kurun çözülür çoğu sorun. 5.4 var sizde. Eski yani.SA linux çok problemli.En son mavi ekran verdi bide internet yoktu.Win2000 le Win10 dualboot yapsam sorun çıkarmı?Sanal makine aynı hissi yaşatmıyor
Aleyküm Selam.SA linux çok problemli.En son mavi ekran verdi bide internet yoktu.Win2000 le Win10 dualboot yapsam sorun çıkarmı?Sanal makine aynı hissi yaşatmıyor
Çünkü eski bileşenlere sahipler.ubuntu ya nasıl öyle kurucam
Hmm,Peki eski bilgisayarlarıla bu bilgisayarın farkları nelerdir?Neden eski bilgisayarlara kurulabiliyorlarda dualboot olmuyor?
Ne peki özellikleri?benim pc de çok yeni sayılmaz aslında işlemci 2009 tarihli
EDİT:XP kurabiliyorum
İmkansız normal yollarla.Ekli dosyayı görüntüle 93793
nvıdıa gt630 ram ddr3
daha önce xp kurmuştum
Bende kurmuştum XP dual boot olarak.Ekli dosyayı görüntüle 93793
nvıdıa gt630 ram ddr3
daha önce xp kurmuştum
NT 5.0
2000 olmuyorsa diğerleri imkansız. PC ne SSD al. HDD den kesin seninkide Bad Sector lüdür bende dualboot yapıp durdum 50 60 kere sonra bozuldu. Sende yapma bu şeyden vazgeçmelisin.ben xp dualboot değil,normal olarak kurmuştum
Hmm peki 2000 den önce çıkan windows ların herhangi biri olmaz mı?
Evet.Tmm vazgeçtim,Peki,Şuna kurabilir miyim?EXTRA yavaş:
Intel atom N455
2gb ddr2
256mb ıntel grapichs
Şimdi baktımda hayır.Yani yukarıdaki sistemi win2000 kurabilirim?eminsiniz?