Soru Windows 12 yakında geliyor sizce Windows 12'ye neler gelir?

UppermostHide

Windows 11 Kullanan Biri ?
Reaksiyon puanı
154

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
İlk önce Windows XP; OS of the Year Edition gelsin.

Rigby's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
65
Asıl TPM gelirse bizler Windows 10'da kalmak zorunda kalacağız (sistem yüzünden). İşte bu sefer güvenlik denen bir şey kalmayacak.
Haklısınız windows 10 a da TPM Gibi belalı bir şey getirirlerse Microsoft bu gidişle batar herkes linux dağıtımlara vb. bakabilir

Rigby's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
65
Linux sevmiyorum ?
Evet sevmeyebilirsiniz bu olabilir kendim sanal makinede linux kullandım daha sonra linux biraz zor gelince linux kullanmayı bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linux sevmiyorum ?
Hatta eskiden Windows 7 de güzel özellikler vardı gözümde canlandı Windows 7 de eskiden kolay aktarım vardı bilgisayardan yeni bilgisayara veri aktarıyordu aynı zamanda windows aero vardı ama sonra ne mi oldu Microsoft Windows 11 Kullanın diye zorunlu hale getirdi resmen

Rigby's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
65
11 tam oturmadan 12?
Bence Windows 12 Daha erken gelsin daha iyi tpm olmasa da bir tık daha iyi olucak zaten microsoft piyasasında sadece desteği bittmemiş 2 işletim sistemi var onlarda windows 10 ve windows 11 windows 12 erken gelirse eğer tpm olmazsa yüklerim

catsnovel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows xp ve windows 7 dışında diğer sistemleri beğenmedim. hantal güvenlik yapıları ve sürekli güvenlik güncellemeleri beni windowstan soğuttu.

Rigby's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
65
Windows xp ve windows 7 dışında diğer sistemleri beğenmedim. hantal güvenlik yapıları ve sürekli güvenlik güncellemeleri beni windowstan soğuttu.
Güncelleme yapınca başka bir sıkıntı çıkıyor yine güncelleme yapınca başka sıkıntı çıkıyor böyle devam ederse yakında microsoft kendi kazdığı çukurda kendini patlatacak

catsnovel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Güncelleme yapınca başka bir sıkıntı çıkıyor yine güncelleme yapınca başka sıkıntı çıkıyor böyle devam ederse yakında microsoft kendi kazdığı çukurda kendini patlatacak
şirketler ve iş alanları yalnızca windows kullanıyor ençok kazandıran kitlenin en çok ihtiyacı güvenlik doğal olarak ev kullanımı için fazla güvenli hale geliyor sistem.

Rigby's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
65
şirketler ve iş alanları yalnızca windows kullanıyor ençok kazandıran kitlenin en çok ihtiyacı güvenlik doğal olarak ev kullanımı için fazla güvenli hale geliyor sistem.
Evet işçiler için TPM Denilen şey gerçekten çok gerekli güzel bir özellik sadece Windows 11 Home sürümde TPM Olmasaydı daha iyiydi