Rigby's
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 65
bencede windows 11 geldiğinde bu tpm denilen olay canımızı sıkmıştı umarım bunda da olmaz.TPM olacaksa gelmesin daha iyi ?
bencede windows 11 geldiğinde bu tpm denilen olay canımızı sıkmıştı umarım bunda da olmaz.TPM olacaksa gelmesin daha iyi ?
Güvenlik için zorunlu olduğu söyleniyor.TPM olacaksa gelmesin daha iyi ?
Sistem gereksinimleri arttırılmasınlar da hocam.Güvenlik için zorunlu olduğu söyleniyor.
Ne yani windows 12 ye de mi gelecek mi bu da eğer gelecekse yine canımızı sıkmaya başlayacaktırGüvenlik için zorunlu olduğu söyleniyor.
Asıl TPM gelirse bizler Windows 10'da kalmak zorunda kalacağız (sistem yüzünden). İşte bu sefer güvenlik denen bir şey kalmayacak.Güvenlik için zorunlu olduğu söyleniyor.
Bilmiyorum ki hocam mc çalışanı değilim ki standart bir kullanıcıyımNe yani windows 12 ye de mi gelecek mi bu da eğer gelecekse yine canımızı sıkmaya başlayacaktır
Haklısınız windows 10 a da TPM Gibi belalı bir şey getirirlerse Microsoft bu gidişle batar herkes linux dağıtımlara vb. bakabilirAsıl TPM gelirse bizler Windows 10'da kalmak zorunda kalacağız (sistem yüzünden). İşte bu sefer güvenlik denen bir şey kalmayacak.
Linux sevmiyorum ?Linux dağıtımlara vb. bakabilir
Evet sevmeyebilirsiniz bu olabilir kendim sanal makinede linux kullandım daha sonra linux biraz zor gelince linux kullanmayı bıraktımLinux sevmiyorum ?
Hatta eskiden Windows 7 de güzel özellikler vardı gözümde canlandı Windows 7 de eskiden kolay aktarım vardı bilgisayardan yeni bilgisayara veri aktarıyordu aynı zamanda windows aero vardı ama sonra ne mi oldu Microsoft Windows 11 Kullanın diye zorunlu hale getirdi resmenLinux sevmiyorum ?
Eski işletim sistemi kullanmaktansa bence sevmesende Linux kullanmalısın.Linux sevmiyorum ?
Bence Windows 12 Daha erken gelsin daha iyi tpm olmasa da bir tık daha iyi olucak zaten microsoft piyasasında sadece desteği bittmemiş 2 işletim sistemi var onlarda windows 10 ve windows 11 windows 12 erken gelirse eğer tpm olmazsa yüklerim11 tam oturmadan 12?
Güncelleme yapınca başka bir sıkıntı çıkıyor yine güncelleme yapınca başka sıkıntı çıkıyor böyle devam ederse yakında microsoft kendi kazdığı çukurda kendini patlatacakWindows xp ve windows 7 dışında diğer sistemleri beğenmedim. hantal güvenlik yapıları ve sürekli güvenlik güncellemeleri beni windowstan soğuttu.
7 ve XP hantal sistemler. 10 en iyisi onu söyleyeyim.Windows xp ve windows 7 dışında diğer sistemleri beğenmedim. hantal güvenlik yapıları ve sürekli güvenlik güncellemeleri beni windowstan soğuttu.
Hocam Windows 10a TPM getirebilirler 1 dosya değiştirirlerHaklısınız windows 10 a da TPM Gibi belalı bir şey getirirlerse Microsoft bu gidişle batar herkes linux dağıtımlara vb. bakabilir
şirketler ve iş alanları yalnızca windows kullanıyor ençok kazandıran kitlenin en çok ihtiyacı güvenlik doğal olarak ev kullanımı için fazla güvenli hale geliyor sistem.Güncelleme yapınca başka bir sıkıntı çıkıyor yine güncelleme yapınca başka sıkıntı çıkıyor böyle devam ederse yakında microsoft kendi kazdığı çukurda kendini patlatacak
Fazla güvenli mi? Sanmıyorum, hatta bence bu bile yeterli değil.ev kullanımı için fazla güvenli hale geliyor sistem.
Evet işçiler için TPM Denilen şey gerçekten çok gerekli güzel bir özellik sadece Windows 11 Home sürümde TPM Olmasaydı daha iyiydişirketler ve iş alanları yalnızca windows kullanıyor ençok kazandıran kitlenin en çok ihtiyacı güvenlik doğal olarak ev kullanımı için fazla güvenli hale geliyor sistem.