Haber Windows 12 ilk görüntüleri sızdırıldı

Bu konuyu okuyanlar

HARBİKIZ

Müdavim
Reaksiyon puanı
124
1696989402265.png

《AKİF》??

DM'den bilgi verilmiştir
Reaksiyon puanı
518
@HARBİKIZ buradaki yorumdan buraya geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 i adam etsinler once🤣🤣
Bir şey değişmiyor bile ki, Windows 7den beridir her şeyi daha kötü hale getiriyorlar. En son adam gibi değişim Vista 7 arası oldu. Şimdi bir medya oynatıcısı bile bir sürü bugla geliyor. Yazdıkları yeni uygulamaların hepsi verimsiz.
Sürücüler ve Node sıkıntı çıkarmasa 7 kullanırdım, bunlardan ötürü 10'u debloaterlerle Windows 7 ile gelen uygulamalar ile kullanıyorum. Eski media player, eski görüntüleyici vs.
Eğer 11e falan geçmem gerekirse onu da custom iso ile storesiz kullanırım.

Promahmutpro

pembe❤️‍🔥
Reaksiyon puanı
189
@HARBİKIZ buradaki yorumdan buraya geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey değişmiyor bile ki, Windows 7den beridir her şeyi daha kötü hale getiriyorlar. En son adam gibi değişim Vista 7 arası oldu. Şimdi bir medya oynatıcısı bile bir sürü bugla geliyor. Yazdıkları yeni uygulamaların hepsi verimsiz.
Sürücüler ve Node sıkıntı çıkarmasa 7 kullanırdım, bunlardan ötürü 10'u debloaterlerle Windows 7 ile gelen uygulamalar ile kullanıyorum. Eski media player, eski görüntüleyici vs.
Eğer 11e falan geçmem gerekirse onu da custom iso ile storesiz kullanırım.
macos gec hoxam

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
241
Ah ah, keşke parantez içinde yazanın manasını bilseniz. Böyle yalan haberler yayılmasa.

_emre_emre_

Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
gidin linux mint kurun win 11 in tek özelliği ui farkı ve microsofta daha fazla data gönderip pc yi daha da yavaşlatması.