• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Windows 11'den 10'a geri dönülmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phatix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Phatix

Öğrenci
Merhaba. Dün bilgisayarıma bypass yoluyla yükseltme ile Windows 11 RTM yükledim. Şu anda gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Fakat çoğu kişi kötü diyor, yavaş diyor. Sizce ben Windows 11'de kalmalı mıyım 10'a geri mi dönmeliyim?

Sistemim:
i3-2120
6 GB RAM
HD7670 dx11 ekran kartı.
Sandisk SSD, Seagate HDD.

Windows 11 İyi Kullan Benimde Sistemim Düşük

harika Çalışıyorsa bence kalın. Sonuçta W10 dan daha optimizedir.

Microsoft desteği olmadan 11 de kalmayın bence. Legal olmayan yollardan kurulması birşeyi değiştirmiyor. Birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. Donanım driver desteği sıkıntıları olacaktır.

Ben Windows 11'den memnunum ve muhtemelen 11'de kalacağım. Eğer beğenmediyseniz 10'a geçebilirsiniz. Yoksa pek bir manası olmaz öylesine geçmenin.

2 aydır win 11 kullanıyorum. Hiçbir yamuğunu görmedim.
Pil tüketimi fazla gibi laptoplarda. Oyunlarda bazı zamanlar dengesizlik oluyor. Birde hala çözülemeyen sağ alttaki wifi ses bağlantı menüsü bazen tıklayınca donuyor 2 sn lik.

Merhaba. Dün bilgisayarıma bypass yoluyla yükseltme ile Windows 11 RTM yükledim. Şu anda gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Fakat çoğu kişi kötü diyor, yavaş diyor. Sizce ben Windows 11'de kalmalı mıyım 10'a geri mi dönmeliyim?

Sistemim:
i3-2120
6 GB RAM
HD7670 dx11 ekran kartı.
Sandisk SSD, Seagate HDD.
reis Valorant oynuyorsan derhal dön çünkü bypass yoluyla geçince tpm 2.0 istiyor valorant e sende yok açamazsın. Ben yaptım şuan dönmenin yolunu arıyorum geri dön özelliğide gitti

Oyun için geri dönmeye gerek yok her yerde yazıyorum ama iş için geri dönülebilir.