- Reaksiyon puanı
- 23,359
Eşşeğe Vuruyorsun kırbacı demek haa? Sezer duysa içi sızlar120 GB JAMES DONKEY. Şarapın köpek öldüren versiyonu gibi .
M2 NVME SSD'lerden daha hızlı açılıyor.
Eşşeğe Vuruyorsun kırbacı demek haa? Sezer duysa içi sızlar120 GB JAMES DONKEY. Şarapın köpek öldüren versiyonu gibi .
M2 NVME SSD'lerden daha hızlı açılıyor.
Eşek Donkey almıyor millet kötü diye ben de anırıyor. Çok iyi çalışıyor.Eşşeğe Vuruyorsun kırbacı demek haa? Sezer duysa içi sızlar
Anırıyor mu? ? Kardeşim sen eşşeğe napıyorsun öyle doğruyu söyle. Artık aklıma kötü şeyler gelmeye başlıyo?Eşek Donkey almıyor millet kötü diye ben de anırıyor. Çok iyi çalışıyor.
Eşek başlattı.Anırıyor mu? ? Kardeşim sen eşşeğe napıyorsun öyle doğruyu söyle. Artık aklıma kötü şeyler gelmeye başlıyo?
uefi windows 11 smbb kuruyorum.Evet. Kendim modifiye ettim. 4 sn. de sistem açılıyor.
Hani kapat yerine yeniden başlat yapıyorsun ya, 4 sn içinde açılıyor. Kapat aç yaparken 2sn. de açılıyor.
Benim de 3 bölüm, 100 MB, 16 MB ve kalan diğer bölüm C.uefi windows 11 smbb kuruyorum.
disk bolümendirme ekranında disk oluştur dediğimizde 10 kadar bölüm yaratmıyor.
1 adet 100 mb
1 adet 16 mb
bölüm yaranıyor.
10'a kıyasla ikikat hızlı format gerçekleşiyor. Sanki çeki düzen vermişler.
Uefi anakart mı kullanıyon? Fazla olmalıydı sanki 350 mb başka bir bölümde olmalıBenim de 3 bölüm, 100 MB, 16 MB ve kalan diğer bölüm C.
Benim ki de Windows 11'e göre iki kat hızlı kuruluyor.
B450M S2H GPT VE UEFI.Uefi anakart mı kullanıyon? Fazla olmalıydı sanki 350 mb başka bir bölümde olmalı
Orijinal kurulmuyor tpm2 yüzünden. Oynanmış iso kurdum SMBB reepack
Çok yüksketir. Boşta. Memu kullan Android için daha performanslıdır. Emin. Windows 10 kullan.Orijinal kurulmuyor tpm2 yüzünden. Oynanmış iso.
Boşta 1.9 gb ram kullanımı var. Ama bu işletim sistemi varya Android'e özenilmiş.
Şık yapayım derken içine etmişler.
Ben beğenmedim ama deniyorum işte ?
win11 orijinali boşta 4.5 gb ram sömürüyor. Diğer forumda yazmışlarÇok yüksketir. Boşta. Memu kullan Android için daha performanslıdır. Emin. Windows 10 kullan.
Az bile tüketiyor. Çok kanser bir işletim sistemi. Çok kasıyor çok.win11 orijinali boşta 4.5 gb ram sömürüyor. Diğer forumda yazmışlar
30 dakka oldu kuralı internetten bişeyler indiriyor meşgül ediyor interneti. Ne yaptığı belli değil.Az bile tüketiyor. Çok kanser bir işletim sistemi. Çok kasıyor çok.