Kalenderadam
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 222
Diğer arkadaşların da dediği gibi "zamanla güncellenir işlemci listesi"maalesef
Diğer arkadaşların da dediği gibi "zamanla güncellenir işlemci listesi"maalesef
umarım öyle olurDiğer arkadaşların da dediği gibi "zamanla güncellenir işlemci listesi"
Müsadeniz olursa bir soru daha sora bilir miyim, benim işlemci kaçıncı nesil?maalesef
6. nesil Core İ5.Müsadeniz olursa bir soru daha sora bilir miyim, benim işlemci kaçıncı nesil?
destekliyordur bence destek kontrol aracını indirseneBende AMD Ryzen 5 3500X var destekliyor mu listede 3500 Processor yazıyor
İndirdim desteklemiyor gösterdi vatana götürdük (Sorunu vardı) Sorduğumda destekler dendi sanırım BİOS'tan TMP 2.0'ı açmam lazımdestekliyordur bence destek kontrol aracını indirsene
fTPM i aç bios tan öyle dene o zamanİndirdim desteklemiyor gösterdi vatana götürdük (Sorunu vardı) Sorduğumda destekler dendi sanırım BİOS'tan TMP 2.0'ı açmam lazım
denerim bir ara yav daha 4 yıl var win 10 desteğinin bitmesinefTPM i aç bios tan öyle dene o zaman
5 dakika nı almaz ama sen bilirsindenerim bir ara yav daha 4 yıl var win 10 desteğinin bitmesine![]()
üşeniyom ben; bir ara denemiştim bulamamıştım5 dakika nı almaz ama sen bilirsin![]()
bende 2. de buldumüşeniyom ben; bir ara denemiştim bulamamıştım![]()
olmazsa internetten bakar açarım şu an üşeniyorumbende 2. de buldum
Teşekkür ederim6. nesil Core İ5.
BendeAh be windows 11'e geçemeyecem??
Nasıl yani? Bende 2.nesil(Pentium B960) bilgisayarımda çalıştı. İ3 10.nesil bilgisayarımın desteğine bakmadım bile.Dünden beri neden desteklemiyor diyordum. Meğerse işlemcim uyumlu değilmiş. Intel tarafında 8. nesil aşağısındaki işlemcilerin hiçbirisinin desteklenmemesi bence saçma.
1 nesil fark yüzünden Windows 11 kullanamayacağım. 2025 yılından sonra Ubuntu'ya geçmek durumundayım.
10.nesil destekliyor.Nasıl yani? Bende 2.nesil(Pentium B960) bilgisayarımda çalıştı. İ3 10.nesil bilgisayarımın desteğine bakmadım bile.
İşte. 2.nesil işlemci çalıştırabilirken arkadaşın dediği 7.nesilin çalıştırmamasına şaşırdım. 10.nesil bilgisayarıma zaten kurulu.10.nesil destekliyor.