Yardım Windows 11 rtx4050 laptop mavi ekran hatası

Eyllul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 ay önce yeni laptop aldim ve 2 gün önce laptop yaklaşık 5 dakika donup mavi erkan verdi ve kendini yeniden başlattı. O sırada anaconda (yazılım uygulaması) kullanıyordum ve bunun sebep olduğunu düşündüm. Ama bugün 2 kez daha aynı hatayı aldım ve birisi laptopu başlattığım anda oldu. Internetten biraz araştırdım ama çözüm bulamadım en azından sebebini nasıl ogrenebilirim?

mechatronicseng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba mavi ekran hatası işlemcinin ısınmasından yüklü yazılım veya güncellemelrden kaynaklı olabiliyor genelde de windws yazılımından kaynaklı verilerini yedekleyip sıfırdan yükleme yaparak çözebilirsin anaconda kaynaklı olmaz ayrıca python için mi kullanıyorsun anacondayı farklı ıdelerde deneyebilirsin sıfırlama için 11858 i arayabilirsin eğer bilmiyorsan

Eyllul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba mavi ekran hatası işlemcinin ısınmasından yüklü yazılım veya güncellemelrden kaynaklı olabiliyor genelde de windws yazılımından kaynaklı verilerini yedekleyip sıfırdan yükleme yaparak çözebilirsin anaconda kaynaklı olmaz ayrıca python için mi kullanıyorsun anacondayı farklı ıdelerde deneyebilirsin sıfırlama için 11858 i arayabilirsin eğer bilmiyorsan
Tesekkurler onerin icin ama sifirlama yapabilecek bir zamanim yok şu an. Projelerim var. Yine de sag ol